Titkos figyelmeztetést adtak ki valamennyi osztrák rendőrnek - derítette ki a bécsi Kronen Zeitung. Támadások várhatóak Afrin török megszállása miatt! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Titkos figyelmeztetést adtak ki valamennyi osztrák rendőrnek - derítette ki a bécsi Kronen Zeitung. Támadások várhatóak Afrin török megszállása miatt!

Share This"Titkos figyelmeztetés valamennyi osztrák rendőrnek"

Titkos figyelmeztetést adtak ki az osztrák rendőröknek - derítette ki a bécsi Kronen Zeitung.

„A szíriai háborút Európa utcáira akarják áthozni” és „a rendőrséget és a bíróságokat” akarják megtámadni" - indítja cikkét a lap azon, az interneten már három napja keringő harci felhívás, amelyet európaiak ellen adtak ki.

De csak most - egy nappal a bécsi iráni nagykövet rezidenciája elleni véres késes támadás után - figyelmeztette e veszélyről a terrorizmus elleni harccal megbízott hatóság az összes osztrák rendőrt, mégpedig bizalmas levélben.

Pontosan akkor, amikor a következő támadásra került sor egy rendőr ellen a Hősök-terén a parlamenti hivatal előtt. Az említett levél fokozott éberségre buzdít török létesítmények közelében.

A felhívást az „európai városokban történő harcot” megindítani akaró szélsőséges csoport adta ki azért, hogy a szíriai Afrin városának véres elfoglalásáért bosszút álljanak – derítették ki nyomozók kedden.A harcra buzdítást e csoport a közösségi médiumokban március 10-én hozta nyilvánosságra és szimpatizánsait arra bíztatja, hogy csapjanak oda a törököknek, Oroszországnak, a NATO-nak, Németországnak és „egész Európának”.Forrás: Kronen Zeitung / Lovas István(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT