Német újságíró interjúja: "Egyre több és több német polgár ébred rá, hogy itt valami nagyon el lett rontva és óriási a baj! A német kormány elvesztette az irányítást a migráció felett és ezt nem akarja bevallani" - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Német újságíró interjúja: "Egyre több és több német polgár ébred rá, hogy itt valami nagyon el lett rontva és óriási a baj! A német kormány elvesztette az irányítást a migráció felett és ezt nem akarja bevallani"

Share This

Szinte kötelező lenne elolvasni és érdemes is!
"Egyre több és több német polgár ébred rá, hogy itt valami nagyon el lett rontva és óriási a baj!" De Németországnak lehet hamarosan vége lesz!
Abban az értelemben mindenképp, ahogy ezt a valódi németek felépítették!


Ez a második része a német újságíró és Anabel Schunke modell interjújának. Az első részét a migráns bűnözés német nőkre gyakorolt ​​hatásairól itt elolvashatjátok.

► Németország több mint egymillió bevándorlót fogadott be.


Miért engedték ezt meg a németek? Mert egyáltalán nem úgy nézett ki ez az egész, mintha egy nagyon demokratikus döntés lenne!


- Nem, ez nem demokratikus döntés volt, és Angela Merkelt akkoriban kritizálta is érte a média egy része.Angela Merkel döntését a 2015. szeptember 4-től humanitárius vészhelyzetként "értékesítették" a lakosság számára.El kell képzelni:

A 2015 nyarán elhangzó hangulat egyfajta üdvözlő kultúra volt, amelyet a média a németek számára túlságosan eltúlzott.Merkel egyáltalán nem humanitárius okokból cselekedett így, amikor elhatározta, hogy ránk szabadítja ezeket az embereket.
"Valójában a kormány elvesztette az irányítást, és ezt nem akarja bevallani"Sok ember, beleértve engem is, úgy gondolta, hogy ez a helyes döntés ebben a kivételes helyzetben és lehetővé teszi, hogy korlátozott számú ember jöjjön ide rövid ideig.Senki sem sejtette, hogy ez a "vészhelyzet" végleges lesz, még maga a kancellár és a kormány sem.


Robin Alexander Die Welt újságírója visszamenőleg rávilágított a "The Driven" című könyvében, hogy a kormány egy hét múlva már bevezetni kívánta a határellenőrzést, mert látták, hogy ez tarthatatlan lesz.  A katonák és a szövetségi rendőrség már felkészült erre akkor."Maguknak a németeknek soha nem volt lehetősége szavazni erre a döntésre, amely megváltoztatja az egész országot"


Az egyetlen ok, ami miatt nem történt meg, az volt, hogy a kormányban senki sem akart felelősséget vállalni a döntésért és a "csúnya" képekért. Valójában a kormány elvesztette az irányítást, és nem akarja bevallani."Rosszabb, hogy a nyitott határpolitika folytatódik. Minden hónapban 15 000 bevándorló érkezik Németországba. Ha Magyarország, Ausztria és más országok nem védenék saját határaikat, mi is veszélyben lennénk és még ezt is teljes mértékben túllépnénk."
"Ma már látjuk, hogy az ellenőrizetlen migráció teljesen fel fogja osztani ezt az országot, és hosszú távon a jóléti állam és a belső biztonság összeomlásához vezet majd."

A cikk folytatása itt található.Forrás: The Voice Of Europe(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT