Nov 4-én akarják elindítani az USA-ban a megválasztott elnök megdöntésére meghirdetett háttérhatalmi szélsőbal-forradalmat, az anarchia és utcai összecsapások létrehozását! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Nov 4-én akarják elindítani az USA-ban a megválasztott elnök megdöntésére meghirdetett háttérhatalmi szélsőbal-forradalmat, az anarchia és utcai összecsapások létrehozását!

Share This


Nov 4-én akarják elindítani az USA-ban a megválasztott elnök megdöntésére meghirdetett háttérhatalmi szélsőbal-forradalmat, az anarchia és utcai összecsapások létrehozását!
Elképesztő mélységek fognak visszaköszönni az USA-ban, ha november 4-től elindítják az amerikai elnök, Trump megdöntésére elindítandó színes forradalmat! (ahogy a New York Times címlapján minden képezelet felülmúlva megjelentették és propagálják)

Erőszakos összecsapásokra és cselekményekre szólítanak fel a szélsőbaloldali anarchista és vesztes demokrata szervezetek...
Hátukban a legnagyobb 'filantróp' finanszírozókkal természetesen.... Hihetetlen ami zajlik!

Ha nem virítana a nov1-i New York Times címlapján, el sem hinnénk!

A jelszó természetesen a "fasizmus" és a "mondj nemet a rasszizmusra" beteg és hamis jelszavai! Persze nem önmagában lenne baj ezzel, hanem, hogy fegyverként használják a másként gondolkodókkal szemben! 
Hiszen mindig ezeket vetik be, ha fel akarják szítani a feszültséget, még akkor is, ha a fasiszta jellemvonásokat, a diktatúrát éppen a liberalizmus, a baloldal vagy a politikai korrektség diktatúrája hordozza magában!

Egy pillanatra vonatkoztassatok el Alex Jones személyétől és csak a tényeket és összefüggéseket tartsátok szem előtt!
 

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:


"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"A "politikai korrektség" gyilkol ma Európában - The Killer 'PC' a kisebbség rémuralma a többség felettMár 150ezer aláíró követeli az Antifa erőszakos baloldali anarchista csoportok terrorszervezetté nyilvánítását a sorozatos erőszakos akcióik és gyilkosságra buzdításuk miatt

A globalista média nem bírja az igazságot lekezelni, amit Trump kimondott: "Mindkét oldal felelős az erőszakban!" -" Legközelebb már G.Washington szobrát akarják eltávolítani?"


Ezért nem tudom teljes mellszélességgel támogatni a hamburgi maszkos Antifa anarchistákat - saját vélemény

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT