Károly herceg kiszivárgott levele "zsidóügyi bombát" robbantott - Nevén nevezte a "zsidó lobbit" és leírta a közel-keleti helyzet valódi rákfenéjét - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Károly herceg kiszivárgott levele "zsidóügyi bombát" robbantott - Nevén nevezte a "zsidó lobbit" és leírta a közel-keleti helyzet valódi rákfenéjét

Share This

Károly hercegnek igen kemény bírálatokkal kell szembenézni most, hogy kiderült, milyen levelet írt 1986-ban. Abban kifejtette véleményét a közel-keleti helyzetről és hogy mit kell tenni a zsidó lobbival.

A levelet a The Daily Mail hozta nyilvánosságra. 
Az 1986. november 24-i keltezésű levél egy nyilvános levéltárban volt fellelhető.Abban sürgette Washingtont, hogy „nézzen szembe a zsidó lobbival” és a közel-keleti felfordulást abban jelölte meg hogy oda „idegen zsidók áramlanak be”.A levelet barátjának, Laurens van der Postnak címezte.


/A kitett fotó Károly és Diana hercegnő 1986-os – a levél megírásának éve – szaúd-arábiai látogatása alkalmával készült/A levélben leírta, a közel-keleti terrorizmus csak akkor szűnik meg, ha annak okait felszámolják. És reményét fejezte ki, hogy az elnök lesz annyira bátor, hogy szembe nézzen az amerikai „zsidó lobbival”.A „zsidó lobbi” kifejezést, írja a cikk, „sokan antiszemitának tekintik, mert az azt szuggerálja, hogy az USA-ban a gazdag zsidók a színfalak mögött hatalmas befolyást gyakorolnak a kormánypolitikára”. - bár nincs ember, aki ezzel ne lenne tisztában.
Charles és Reagan elnök - 1985 sorsdöntő év volt a Közel-Kelet politikájában

Stephen Pollard, a The Jewish Chronicle befolyásos szerkesztője tegnap annak a véleményének adott hangot, hogy ez a része a levélnek sokkolta, mert „a zsidó lobbi” „azon antiszemita témák egyike, mely évszázadok óta velünk van. Olyan mítosz, miszerint igen hatalmas befolyású zsidók irányítják a külpolitikát, a médiát, a bankokat, stb.”Hozzátette, az egész levél megrázta.Forrás: Dailymail.co.uk  / Lovas István(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT