„Lesz egy nap, amikor már nem lesz holnap” - Figyelmeztetés, mielőtt a washingtoni idióták letörölnek minket a Föld színéről - Paul Craig Roberts - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

„Lesz egy nap, amikor már nem lesz holnap” - Figyelmeztetés, mielőtt a washingtoni idióták letörölnek minket a Föld színéről - Paul Craig Roberts

Share This


„Mielőtt a washingtoni idióták letörölnek bennünket a Föld felszínéről, jobb lenne, ha megbarátkoznának azzal a gondolattal, miszerint az amerikai katonaság ma másodhegedűs az oroszokhoz képest” – kezdők Paul Craig Roberts, Reagan elnök vált pénzügyi államtitkárának cikke.Így folytatja: "Az amerikai haditengerészetet elavulttá tette Oroszország hiperszonikus Zircon rakétája."Az orosz Sarmat ICBM ballisztikus rakéta sebessége és röppályája nullává tette Washington ABM rakétarendszerét. Egyetlen Sarmet elég arra, hogy megszüntesse Nagy-Britannia, Franciaország, Németország vagy Texas létezését. És tizenkettő elég belőle, hogy leradírozza az Egyesült Államokat a létezés térképéről.Azt sem tudja a nyilvánosság, hogy Washington rendkívül drága F-35 harci gépe közel nem jöhet az orosz repülőgépekhez.Az amerikai tankok messze gyengébbek az orosz harckocsiknál.Az orosz katonaság harckészsége jobb az amerikainál és nem „kopott el” 16 év értelmetlen és frusztráló helyi háborúkban, amelyeket senki nem tudja, miért folytatnak.


Ha az USA egy katasztrofális háborúba keveredik egy nála katonailag erősebb hatalommal, akkor az
- Hillary Clinton, a Demokrata Párt Nemzeti Kongresszusa,
- John Brennan volt CIA igazgató,
- a katonai/biztonsági komplexum,
- a prostituált sajtó,
- az amerikai liberálisok/progresszívak hibái lesznek,
- akik a neokonzervatív háborús héjákkal együtt nekimentek Trump elnöknek és megakadályozták, hogy Trump normalizálja a viszonyokat Oroszországgal.

Anélkül, hogy normalizálnánk kapcsolatainkat Oroszországgal, Armageddon úgy függ a fejünk fölött, mint Damoklész kardja.
Majd azt írja, egészen elképesztő, felelőtlen és megmagyarázhatatlan, hogy a Demokrata Párt, a nyomtatott és elektronikus sajtó, a bennünket állítólag védő hadiipari komplexum és a liberálisok/progresszívak együtt dolgoznak az emberi faj elpusztítása érdekében.

Mi ez az összehangolt hadjárat egy olyan elnökkel, aki eredetileg normalizálta akarta kapcsolatainkat Oroszországgal? És miért nem része e kérdés a nyilvánosságnak?


„A politikai vezetés, a média és az értelmiségi osztály Amerikában teljes kudarc. A világ többi országainak valamilyen módot kellene találni Washington karanténba szorítására, mielőtt e gonosz elpusztítja az életet a Földön.”Forrás: Paul Craig Roberts / Lovas István

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT