Könyv-szenzáció: Mark Taliano: „Mi történik valójában Szíriában – A szemtanúk ellentmondanak a szíriai ’polgárháborúról’ szóló nyugati hazugságoknak” - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Könyv-szenzáció: Mark Taliano: „Mi történik valójában Szíriában – A szemtanúk ellentmondanak a szíriai ’polgárháborúról’ szóló nyugati hazugságoknak”

Share ThisMark Taliano „Mi történik valójában Szíriában – A szemtanúk ellentmondanak a szíriai ’polgárháborúról’ szóló nyugati hazugságoknak” címmel jelent meg e hónapban egy csak felsőfokokban ismertethető könyv.


A kanadai szerző tényfeltáró újságíró és tudományos kutató a Center for Research on Globalization (CRG) nevű agytrösztnél.Ennél egyenesebb beszédű könyv nem igen akad manapság az olvasók kezébe és mondanivalója pontosan egybeesik a rengeteg Szíriáról szóló VilagHelyzete Blogon és Alternatív Hírek oldalon megjelent cikkel.Néhány mondat a kötet előszavából:


„E könyv Szíria és a szírek történetét mutatja be, ahogyan bátran harcolnak a NATO-terrorizmus ellen”.Ezután döbbenetes mondatok következnek arról, hogy a szíriai hadsereg miként foglalta vissza a Nyugat által támogatott Kaszab városát a terroristáktól, ahol örmény keresztényeket gyilkoltak le, de erről a nyugati sajtó totálisan hallgatott. A szerző mindezt átélte.Majd bemutatja, milyen mérhetetlen humanitárius segítséget (élelmiszer, gyógyszerek, stb.) nyújtottak és nyújtanak az oroszok az országban.Azt is elmondja, hogy a szíriai hadsereg nem öl meg szíreket, kizárólag a lázadóknak és fegyveres ellenzéknek nevezett zsoldosokat, terroristákat, külföldi milíciákat, akik a szír kormányt akarják megdönteni és szétdarabolni Szíriát. Miközben az amerikaiak „terrorizmus” elleni harcukban például a szíriai infrastruktúrát is bombázzák. Vajon miért? – teszi fel a kérdést Taliano.


Kapcsolódó VilagHelyzete cikkek:

► Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere
► A Szíriáról szóló nyugati beszámolók „korunk legnagyobb hazugságai” - Daniel Maes atya helyszíni beszámolója

► Súlyos helyzet: Az USA megtámadta Szíriát 60 rakétával-Oroszország az ENSZ Bt. összehívását követeli - Megérkeztek az első felvételek

► Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot

► Veterán hírszerzők levele Trumphoz: Nem történt szíriai vegyi támadás! Figyelmeztetjük az Oroszország elleni konfrontáció veszélyére(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT