Az NBC durván meghamisította a Megan Kelly által Szentpéterváron készített Putyin interjút - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az NBC durván meghamisította a Megan Kelly által Szentpéterváron készített Putyin interjút

Share This
Az amerikai Counterpunch és az angol nyelvű orosz Russia Insider is egyaránt igen keményen ront neki az NBC amerikai tévétársaságnak, amiért az durván meghamisította azt az interjút, amelyet Putyin elnök ajánlott fel az NBC Szentpétervárra küldött tudósítójának, Megyn Kellynek.

Az orosz honlap nyílt levelet intézett az NBC hírszerkesztési stábjához, amely így kezdődik:A levél szerzője Gilbert Doctorow, Brüsszelben dolgozó független politikai elemző, akinek 2015-ben „Van Oroszországnak jövője?” címmel jelent meg könyve, míg következő kötete „Van az Egyesült Államoknak jövője?” szeptember elsején fog megjelenni.


„Gratuláció! Az álhír diplomától feljebb léptek a hamisított hírek oklevélig, azaz megérkeztek arra az újságírói szintre, amely azonos azzal, amit a Szovjetunió legfényesebb napjaiban gyakoroltak.”


Ezután összehasonlítja az NBC-ben sugárzott interjút a vágottal, mindkét videóra linket nyújtva.
Az amerikai független, nagyon népszerű és nagy becsben tartott Counterpunch ha lehet még keményebben megy neki a csatornának és Kellynek.

Már az elején ilyen mondatokkal fűszerezve:


„Kelly ostoba kérdéseket tett fel és Putyin okosan válaszolt”

az utóbbi még udvariasan mosolyogva leplezte is, hogy miként kérdezhet egy újságíró ennyi butaságot és annyi „szakértői” zagyvaságot felhozva.

A Counterpunch cikket Ann Garrison független amerikai újságíró írta, akinek a cikkeit a San Francisco Bay Viewban is lehet olvasni és 2014-ben két komoly újságíró díjat is kapott.


Forrás: Counterpunch / Russia Insider / Lovas István
Kapcsolódó korábbi VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

► Újra hírt hamisított a CNN, de lebukott: Londoni muzulmánok kezébe adott anti-Iszlám Állam táblákat beállított jelenetben►  CNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost Trumptól
► 
Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját
►  
A "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'
► 
"Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"
► 
Kínjában nyüszít a legnagyobb főáramú kamuportál,mely orosz propagandának tekint minden alternatív médiát és hülyének az onnan tájékozódókat(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT