Rádobták az igazságbombát Trump támogatói a főáramú MSNBC-re a Capitolium ostomáról készült beszélgetésben - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Rádobták az igazságbombát Trump támogatói a főáramú MSNBC-re a Capitolium ostomáról készült beszélgetésben

Share This
Az MSNBC Pittsburgh környéki Trump-támogatókkal folytatott beszélgetése, amelyet 2022. 10.24. hétfő reggel sugároztak, rávilágít arra, hogy az átlagos konzervatívok valójában mit gondolnak január 6-ról és arról a bizonyos capitoliumi eseményről.

Miközben a mainstream média és a demokrata politikusok továbbra is azt a narratívát erőltetik, hogy a hatalmas tüntetés "rosszabb volt, mint 9/11" vagy a Pearl Harbor elleni támadás, ezek a munkásosztálybeli republikánusok megmutatták, hogy nagyon is értik, mi is történt valójában. 


Amikor például az MSNBC műsorvezetője, Elise Jordan azt mondta a fókuszcsoportnak, hogy Doug Mastriano, a pennsylvaniai GOP kormányzójelöltje "ott volt a lázadáson" és hogy "egy lezárt területre" hatolt be, az egyik férfi elmagyarázta, hogy a Capitoliumi Rendőrséget többen is lefilmezték, amint eltávolítják az akadályokat és nyitva tartják az ajtókat, hogy a tüntetők bejuthassanak az épületbe.
"Kinyitották a kapukat és beengedték őket" - mondta az egyik férfi, egy másik férfi pedig megjegyezte, hogy Mastriano "nem ütött meg senkit" és "nem bántott senkit".
Egy nő a fókuszcsoportban rámutatott, hogy az egyetlen ember, aki január 6-án meghalt, a fegyvertelen tüntető nő, Ashli Babbitt volt, és az MSNBC elemzője tévesen azt állította, hogy "egy rendőr meghalt".

Az akkori VilagHelyzete cikkek, tudósítások és az Alternatív Hírek beszámolói teljes mértékben a fókuszcsoport beszámolóit erősítették meg már akkor is az események utáni napokban.

A műsor legfontosabb részletei:

A mainstream média riporterének a tényeket magyarázva a Trump támogatói közül néhányan azt mondták, hogy Brian Sicknick rendőr az incidens utáni napon agyvérzésben halt meg, ami igaz.

Talán rájött, hogy nem volt annyira tájékozott, mint a fókuszcsoport, a műsorvezető Jordan továbblépett és megkérdezte, hogy mit gondolnak összességében január 6-ról.

Jordan visszhangozta Nancy Pelosi (D-Calif.) nemrég tett állítását is, miszerint a tüntetők kakit szórtak az amerikai Capitolium falára.

Elkerülve, hogy bekapják a főáramú csalit, a Trump-szavazók közül többen azt mondták, hogy a január 6-i jelenet semmi az előző nyári BLM-lázadásokhoz képest, ahol városok égtek porig, több milliárd dolláros károkat okoztak és több tucat ember halt meg.

Az egyik nő megjegyezte, hogy "antifa" anarchistákat is láttak ott, akik január 6-án is az erőszakot szították a Capitoliumnál.

A pittsburghi konzervatívok bírálták a Biden-kormányzatot is, amiért több személyt politikai fogolyként börtönben tartanak annak ellenére, hogy a hírhedt napon nem követtek el vandalizmust vagy támadást.

Ezután a mainstream média riportere megkérdezte a csoportot, hogy szerintük Trump elnök meg tudta volna-e állítani az erőszakot.

Ismét bebizonyítva, hogy a GOP-szavazók jobban értenek a témához, mint Jordan, a GOP-szavazók tájékoztatták az MSNBC nézőit, hogy a Capitolium kezdeti betörése akkor történt, amikor Trump még beszélt és hogy ő kifejezetten a "békés" gyűlés mellett érvelt.

A rövid szegmensben elhangzó igazságtúltengés túl sok volt az MSNBC-nek, amely egy nyolc baloldali propagandistából álló csapattal szembesült, akik darabjaira szedték az állításokat.

Joe és Mika Scarborough az MSNBC "Morning Joe" című műsorából, a demokrata sarlatán tiszteletes Al Sharpton és még sokan mások is bekapcsolódtak.

A képmutató Joe Scarborough felháborodott azon, hogy a konzervatívok a január 6-i tüntetéseket "többnyire békésnek" nevezték, ami nyilvánvalóan az a kifejezés, amelyet a baloldal használt a George Floyd BLM zavargások során, amelyek messze több halottat és kárt okoztak, mint a január 6-i tüntetések.

Joe ezután nyíltan hazudott a közönségének, és azt mondta: "Négy rendőr halt meg" január 6-án.

Joe Scarborough félrevezette az MSNBC közönségét ezzel a kijelentéssel, amikor a valóságban Brian Sicknick rendőr több mint 24 órával a tüntetés után agyvérzésben halt meg, Jeffrey Smith rendőr a Metropolitan Police Department-től január 15-én öngyilkos lett, Howard S. Liebengood rendőr a Capitol Police-tól pedig négy nappal január 6. után öngyilkosság áldozata lett.

A Fővárosi Rendőrkapitányság két tisztje, akik január 6-án a Capitoliumhoz vonultak, júliusban, hat hónappal január 6. után öngyilkos lett.

A "Morning Joe" műsorvezetője elismerte, hogy sok olyan barátja van, akik ugyanúgy vélekednek a Capitoliumban történt incidensről, mint a GOP fókuszcsoport és azt mondta, nem tud velük beszélni a témáról, ha azt akarja, hogy barátok maradjanak, "mert hazudtak nekik".

Igen, az az ember, aki percekkel korábban éppen arról hazudott, hogy négy rendőr meghalt a január 6-i tüntetés miatt, azt mondja, hogy a barátainak hazudtak.

A mainstream média túlságosan elrugaszkodott a valóságtól ahhoz, hogy megértse, a szegmens visszafelé sült el és leleplezte az MSNBC tartalmi lényegét, mint az alacsony IQ-jú zagyvaságot, hiszen az is valójában.

A teljes cikket fordította és szerkesztette: VilagHelyzete

➽ Kapcsolódó Cikkek: ➽

Amerikát a titkolózás irányítja és tartja fogságban - A fenyegetés hazugsága a politikai elnyomás eszközévé vált - UnHerd cikke magyarul

Capitolium - Mi a fészkes fene folyik itt? Mert a globalo-marxista médiából igazság helyett valami bűzös dolog árad!

A Capitoliumban történt False Flag események elemzése magyar felirattal - Gene Bailey

False flag: Így engedte, sőt hívta be be a Capitolium Rendőrsége akadálytalanul a tömeget 2021. január 6-án


VilagHelyzete%2BTelegram%2BBanner
VilagHelyzete%202022.%20Szeptember%20Cover%20Duo

Elérhető a VilagHelyzete nyári extra száma 645 oldalon!
📖 A "Háttérhatalom Nagy Könyve" címmel 
VilagHelyzete%202022%20-%20J%C3%BAnius%20Quad
Az egy év alatt elkészített 12 VilagHelyzete e-Könyvújság sorozat legértékesebb darabját és egyedülálló tudásanyagát érheted el és őrizheted meg ezzel a 645 oldalas kiadvánnyal, amit online lapozható formában és letölthető dokumentumként is elküldök neked. A dokumentum bevezető 22 oldala itt megtekinthető

Ezt egy kedves olvasó írta, aki tegnap kapta meg a kiadványt. Az ő engedélyével megosztom hozzászólását:

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F1b819dec-b1a7-4ac5-ad2c-2fc58bc4c47f_482x231

424 oldalon érhető el a VilagHelyzete-Könyvújság
2022. április száma ✔
Benne 185 poszt / nemzetközi cikk és videó, 
23 cikk + Exkluzív Extra VilagHelyzete tudásanyag: 
Mire kell felkészülni egy gazdasági összeomlás esetén? - Összes cikk 
VilagHelyzete%202022.%20%C3%81prilis%20Triple%20Cover-min

2022. Márciusi száma ✔ Benne az"ukrán dráma" tudásanyaga + 21 cikkel és 124 extra oldallal
.com/img/a/


Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha valamelyik szám még hiányozna és teljessé szeretnéd tenni az eddig megjelent kollekciót, a 2021. júniusi / júliusi / augusztusi szeptemberi / októberi / novemberi  / decemberi és 2022. januári és 2022. februári számok szintén elérhetőek 2490 Ft-os áron, csak jelezd, hogy mely kiadványokat kéred!
.com/img/a/
.com/img/a/

Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Köszönöm! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

VilagHelyzete%2B-%2BT%25C3%25A1mogat%25C3%25A1s

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

👉 Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT