Így tartotta sakkban a globális hatalom az SZDSZ-en keresztül a rendszerváltás Magyarországát - Megdöbbentő információk hangzottak el Bogár László és Boros Imre beszélgetésében - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Így tartotta sakkban a globális hatalom az SZDSZ-en keresztül a rendszerváltás Magyarországát - Megdöbbentő információk hangzottak el Bogár László és Boros Imre beszélgetésében

Share This
Nem engedhetem meg, hogy ezek az akarva-akaratlanul elhangzott információk a "rendszerváltásunk" idején lezajlott összeesküvésekről kimondatlanul maradjanak, ezért ezt a részt kiemeltem mindenki számára, hogy kétszer-háromszor is hallgassa meg újra. Mert tényleg így történt és ez csak a jéghegy csúcsa!

Így tartotta sakkban a globális hatalom az SZDSZ-en keresztül Magyarországot - Megdöbbentő információk hangzottak el Bogár László és Boros Imre beszélgetésében


A VilagHelyzete cikkeiben számtalan alkalommal foglalkoztam már a rendszerváltás időszakának igazságaival és hazugságaival.

Ebből a kritikus időszakból Antall József pozitív és Göncz Árpád végtelenül negatív szerepe viszont soha nem került így kimondásra, mint egy friss Háttérkép-beszélgetésben, amely valójában Ukrajna kirablásával foglalkozott. Emiatt talán sokan el sem jutottak az utolsó 10 percig, amit vétek kihagyni.

Bogár László 7 perces bevezetője csak előkészítése mindannak a lényegi információnak, amit 3 percben Boros Imre foglal össze! 

Megdöbbentő és sajnos igaz arról, hogy tartotta kézben mindkét oldalt egy globális hatalom és hogyan helyezte a globális SZDSZ mélyállama, a lokális SZDSZ Göncz Árpádján keresztül a hatalmat Antal József fölé. 

Így már az akkori taxisblokád kirobbantása is érthetőbbé válik, ahogy annak a 22 - 25 milliárd dollárt az SZDSZ-MSZP nemzetrontó erők átvezettek adósság formájában az egész magyar nemzet nyakába. (VilagHelyzete megj.)

Ezt támasztja alá Antall József 1990 szeptemberében elhangzott beszédének letiltása az SZDSZ-es szabadkőműves médiavezetés által!

Antall József titkos beszéde, aminek a sugárzását az SZDSZ-es média megtiltotta - Videó

Kapcsolódó VilagHelyzete-cikkek a RENDSZERVÁLTÁSRÓL és PRIVATIZÁCIÓRÓL:
● VILAGHELYZETE - A RENDSZERVÁLTÁS VALÓDI ARCA 


Ha már minden a rendszerváltás 30 évéről szól és a történelmi pillanatról, akkor semmiképp sem mehetünk el és nem is fogunk elmenni a valódi folyamatok mellett, amit a "háború a nemzet ellen" = a "szabadrablás", a privatizáció, a szabadkőműves SZDSZ és a szocialista ámokfutás jelentett!

De nem szabad elfelejteni a rendszerváltás előtt Magyarországgal felvetetett adósságállományt sem!

1. ❗ Íme a hírhedt eltitkolt "MNB Műhelytanulmányok", avagy Magyarország adósságcsapdába kényszerítése 
- Befizetés vagy Ráfizetés az EU - Az 'MNB Műhelytanulmányok' eddig "tabunak számított", de gondoskodunk róla, hogy ne maradjon az!

2. ❗ PRIVATIZÁCIÓ - A film ! Elkészült a tényfeltáró dokumentumfilm a nemzet kiárusításáról!

Bemutatja, hogyan játszották ki a nemzeti vagyont fillérekért külföldi magánérdekeltségeknek a privatizáció alatt a mindenkori politikusok.
A bűnözők szabadon élvezhetik egy egész ország megkárosításával szerzett vagyonukat.

Ilyen nagy volumenű tényfeltáró dokumentumfilm utoljára a "Háború a nemzet ellen" című 4 részes film volt, amit azóta remélhetőleg mindenki látott már! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

3. ❗KÖTELEZŐ FILM és tudásanyag: 
HÁBORÚ A NEMZET ELLEN - I.- IV. rész (Teljes)


● Nyugat-Európa Magyarország egyik legnagyobb haszonélvezője - ezt muszáj felidéznem, mert elképesztő a sötétség a magyar főáramú gondolkodásban!
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD/posts/3203314759752952

● NAGYON FONTOS dokumentum! Mennyibe kerül, pozitív vagy negatív az EU - tagság gazdaságilag?

Amit Drábik János évek óta mond, az most közgazdaságilag is bizonyított lett: Többet áldozunk és fizetünk be az európai tagság áraként, mint amennyit visszakapunk! Ráfizetés az EU.
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD/posts/1575966729154438

Magyarország kifosztásának története - A hálózat pénze - történelmi jelentőségű leleplezés - Interjú a szerzővel: Borvendég Zsuzsanna

A legszókimondóbb feltáró beszélgetés ment le főáramú médiában Magyarország kirablóiról! 30ezer milliárd dollárt loptak el a Tax Justice Network szerint!


A teljes cikket Szerkesztette: VilagHelyzete

Forrás: Háttérkép

VilagHelyzete%2BTelegram%2BBanner
VilagHelyzete%202022.%20Szeptember%20Cover%20Duo

Elérhető a VilagHelyzete nyári extra száma 645 oldalon!
📖 A "Háttérhatalom Nagy Könyve" címmel 
VilagHelyzete%202022%20-%20J%C3%BAnius%20Quad
Az egy év alatt elkészített 12 VilagHelyzete e-Könyvújság sorozat legértékesebb darabját és egyedülálló tudásanyagát érheted el és őrizheted meg ezzel a 645 oldalas kiadvánnyal, amit online lapozható formában és letölthető dokumentumként is elküldök neked. A dokumentum bevezető 22 oldala itt megtekinthető

Ezt egy kedves olvasó írta, aki tegnap kapta meg a kiadványt. Az ő engedélyével megosztom hozzászólását:

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F1b819dec-b1a7-4ac5-ad2c-2fc58bc4c47f_482x231

424 oldalon érhető el a VilagHelyzete-Könyvújság
2022. április száma ✔
Benne 185 poszt / nemzetközi cikk és videó, 
23 cikk + Exkluzív Extra VilagHelyzete tudásanyag: 
Mire kell felkészülni egy gazdasági összeomlás esetén? - Összes cikk 
VilagHelyzete%202022.%20%C3%81prilis%20Triple%20Cover-min

2022. Márciusi száma ✔ Benne az"ukrán dráma" tudásanyaga + 21 cikkel és 124 extra oldallal
.com/img/a/


Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha valamelyik szám még hiányozna és teljessé szeretnéd tenni az eddig megjelent kollekciót, a 2021. júniusi / júliusi / augusztusi szeptemberi / októberi / novemberi  / decemberi és 2022. januári és 2022. februári számok szintén elérhetőek 2490 Ft-os áron, csak jelezd, hogy mely kiadványokat kéred!
.com/img/a/
.com/img/a/

Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Köszönöm! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

VilagHelyzete%2B-%2BT%25C3%25A1mogat%25C3%25A1s

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

👉 Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT