Önterjesztő autonóm vakcinákat fejlesztenek, melyek a fertőzésekhez hasonlóan terjednének - Transzhumanista (rém)álom? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Önterjesztő autonóm vakcinákat fejlesztenek, melyek a fertőzésekhez hasonlóan terjednének - Transzhumanista (rém)álom?

Share This
Az önterjesztő oltóanyagok az egész emberiséget a transzhumanisták kezébe adnák.
Az orvosi etika gyorsan átalakul, hogy lehetővé tegye olyan "fertőzés-szerűen" terjedő vakcinák kibocsátását, amiket a lakosságnak csak kis százaléka igényelne.
Az emberiség többi része ugyanúgy megkapná a vakcinát, mint ahogy bármelyik fertőző betegséget. Ez a transzhumanista cél megvalósulása, a H+, vagyis az Emberiség 2.0 megteremtése.

Ez a technológia már létezik és jelenleg is tesztelés alatt áll. Olvassátok el ezt a cikket és le fogtok döbbenni, hogy nem sci-fi, amiről beszélek:
Cardiff Univ: Technology for self-spreading vaccines now available (Cardiffi Egyetem: Az önterjesztő vakcinák technológiája mostantól elérhető)

2019 októberében a Johns Hopkins Egyetem Egészségbiztonsági Központja társszervezője volt a "világjárvány-gyakorlatnak", az Event 201-nek. Erről biztos, hogy minden VilagHelyzete-olvasó és Alternatív Médiát követő hallott és tudnia kell róla.

Kicsivel több mint egy évvel később, amikor az Event 201 forgatókönyve "elméleti tézisekből, tervekből" gyakorlati konkrétummá, szó szerint világjárvány PANDÉMIA hisztériává alakult, azonnal világossá vált, hogy az esemény szponzorai azt tervezik, hogy a világ nagy részét beoltják majd a COVID-19 ellen.

E cél elérése azonban "monumentális kihívás".

Az Egyesült Államokban a felnőttek több mint egyharmada (38 - 45%) továbbra is elutasítja az engedély nélküli, sürgősségi felhasználási engedéllyel rendelkező kísérleti vakcinákat, annak ellenére, hogy a marketingtevékenységet "boton lógatott répával" (a pénznyeremény lehetőségétől kezdve az ingyenes sültkrumpli rendelésig) és botokkal (például a "személyeskedésre" és az oltatlanok "kerülésére" való csúnya felhívásokkal) is tarkították.
Ingyen kaja, marihuána, fuvar, fánk, készpénz, ha beoltatod magad - már a szabad döntést is manipulálják - Fortune Magazin

Bár a be nem oltottak egy része azt mondja a közvélemény-kutatóknak, hogy végül is tervezi a védőoltás beadatását, egy jelentős kisebbség továbbra is elkötelezett amellett, hogy soha nem teszi ezt meg és nem fogja beoltatni magát.
 
Úgy tűnik, hogy ugyanez a minta világszerte igaz:
Világszerte a felnőttek nagyjából egyharmada mondta azt, hogy nem fogja beadatni a COVID-oltást.
Míg a társadalom- és viselkedéstudományi kutatók "puha tudományos" technikákat alkalmaznak, hogy megpróbálják a vakcinák iránti bizalmat növelni és engedékenyebb területre manőverezni, addig a tudományos kutatók számára egy másik lehetőség várakozik a szárnyak alatt: 
ez pedig nem más, mint
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
a genetikailag módosított vakcinák, amelyek "ugyanúgy mozognak a populációkon keresztül, mint a fertőző betegségek" és maguktól terjednek "gazdatestről gazdatestre".
Olyan vakcinákat terveznek, melyek a fertőzésekhez hasonló módon terjednének: Autonóm vakcinák

(Még nem mainstream)
Elméletileg az önterjesztő (más néven önterjesztő vagy autonóm) vakcinákat úgy lehet megtervezni, hogy azok
1. vagy átadhatók ("egyetlen átviteli körre korlátozódnak"),
2. vagy átvihetők-terjedők ("korlátlan ideig terjedhetnek") legyenek.

A vakcinakutatók elismerik, hogy az átvihető vakcinák "még mindig nem számítanak általánosnak, de a géntechnológia forradalma lehetővé teszi, hogy azzá váljanak".

Az önterjesztő vakcinák készítői rekombináns vektortechnológiát használnak, hogy a célzott kórokozó genetikai anyagát egy "jóindulatúnak", "ártalmatlannak" vagy "avirulensnek" tartott vírusvektor "alvázára" építsék. Ez hasonló a Johnson & Johnson és az AstraZeneca COVID vakcináinak előállításához használt vírusvektoros megközelítéshez.

A Johns Hopkins számára nyilvánvalónak tűnik a szándékosan önmegsemmisítőnek tervezett vakcinák vonzereje.

Az egyetem Egészségbiztonsági Központja egy 2018-as, "A globális katasztrofális biológiai kockázatok kezelésére szolgáló technológiák" című jelentésben tette egyértelművé az ügyet.
A jelentés megállapította:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Ezek a vakcinák drámaian megnövelhetik a vakcinázási lefedettséget az emberi ... populációkban anélkül, hogy minden egyes személyt be kellene oltani".
A jelentés szerzői tovább pontosítva az önterjesztő (autonóm) vakcinák hasznossági következményeit, kijelentették:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Csak kis számú beoltott egyénre lenne szükség ahhoz, hogy egy nagyobb fogékony populációnak védelmet biztosítson, így megszűnne a tömeges oltási műveletek szükségessége".
Programozási szempontból ennek a stratégiának az lenne az előnye, hogy "olcsóbb lenne, mintha mindenkit kézzel oltanának be".

Talán még ennél is jelentősebb azonban, hogy felülírná az egyik "kényes etikai kérdést", amellyel a tömeges oltási programok rendszeresen küzdenek: a tájékozott beleegyezést és a tájékozott beleegyezés jogát és követelményét:
Amint azt az egyetem Egészségbiztonsági Központja röviden elismerte jelentésében, az oltóanyagok önterjesztése lényegében lehetetlenné tenné, hogy "azok, akikre a vakcina később átterjed", egyáltalán tájékozott beleegyezést adjanak.


A COVID-19 ámokfutása miatt a védőoltások mindenki figyelmének középpontjában állnak. Miközben a tudósok a COVID-19 gyógymódján dolgoznak, a betegség megelőzésének előnye nyilvánvaló.
Számos betegség - mint például a veszettség, a COVID-19, a SARS és az ebola - állatokból ered, majd átterjed az emberi populációra.

A múltban a vadon élő állatok és az emberek közötti átvitel csökkentésének egyetlen módszere a betegséget terjesztő fajokkal való emberi érintkezés csökkentése vagy a fajok kiirtása volt.

A múltban voltak vakcinázási programok, amelyek klasszikus példája a veszettség:
a kutyák és más húsevők beoltásával a veszettséget visszaszorították ezekben a populációkban, ami csökkentette az emberek veszettséggel való megfertőződésének kockázatát. Ez egy nagyon sikeres program volt, és gyakorlatilag megszüntette a veszettséget az Egyesült Államokban és Európában. A veszettség még mindig több mint 55 000 emberrel végez évente Afrikában és Ázsiában, ahol a vakcinázási projektek költségei megakadályozzák a megfelelő szintű immunitás kialakulását.

A probléma, ami ezekkel a programokkal kapcsolatban felmerül, és ami miatt nagyon drágák, az a fajok gyors populációváltozása és nagy populációméretei miatt van. Ez nagyon nehézzé és költségessé teszi a populáción belüli immunitás fenntartását - szerencsére most már más megoldás is rendelkezésre áll.

A tudósok olyan vakcinákat hoztak létre, amelyek önmagukban terjednek; ezeket az önterjesztő vakcinákat kétféleképpen lehet kifejleszteni.

1. A kényelmes megközelítés arra épül, hogy a vakcinát a befogott állatok bundájára kenik, majd visszaengedik őket a vadonba. Amikor visszatérnek természetes otthonukba, a vakcina a "közösségi ápolás" során terjedni fog.

Ahogy az egyedek egymást ápolják, lenyelik a vakcinát, ami megnöveli a populációk által elérhető immunitás szintjét. Ez az eljárás ígéretesnek tűnik a vámpírdenevérek által terjesztett veszettség veszélyének csökkentésére.

2. A második megközelítés egy kicsit radikálisabb: a fertőző kórokozó genomjának egy kis darabját beillesztik egy jóindulatú vírusba, amely az állatpopulációban terjed. Ahogy az átvihető vakcina állatról állatra terjed, immunizálja őket a célzott fertőző betegség ellen. A populáción belül megnő az immunitás, és az emberre leselkedő veszély jelentősen csökken.

Az önterjesztő vakcinák létrehozásának technológiája már létezik és már terepkísérletekbe is bevezették. Jelenleg a kísérletek a vadnyúlpopulációk vírusos vérzéses láz elleni védelmére összpontosítanak e technológia alkalmazásával.

A tudósok most több emberi kórokozó, például az Ebola és a Lassa ellen kifejlesztett prototípusok kifejlesztésével foglalkoznak. Ez a technológia forradalmi jelentőségű lehet az állatokról emberre átterjedő betegségek veszélyének csökkentésében.

A technológia további előnye, hogy a betegségeket kordában lehetne tartani, ami azt jelentené, hogy a vadon élő állatfajok kiirtása többé nem lenne szükséges. Az ökológiailag fontos betegségeket tároló fajok populációi megmaradnak, ami fenntartja az egészséges, egymástól függő környezetet.

Még sok munka van hátra, mielőtt ez a technológia széles körben alkalmazhatóvá válik; a terepi kísérletek az önterjesztő vakcinák hatékonyságát és esetleges nem várt következményeit fogják tesztelni.

Figyelembe véve a COVID-19 gyógyítására fordított pénzt, a megelőzés vitathatatlanul jobb módszer, mint megvárni, amíg túl késő lesz. Azok az oltóanyagok, amelyek már a kezdetektől fogva megakadályozzák a kórokozó emberi populációra való átterjedését, minden bizonnyal jobb befektetés, mint a gyógymódok.


Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽
/A TELJES KÖNYVET innen letölthetitek: COVID-19: The Great Reset /

👉 Egy nagyon jó magyar nyelvű Soundcloud beszélgetést ajánlok a témában, amit a Hetek Magazin készített:

► Humans of the GREAT RESET: What the future MIGHT look like in 2021 – if the controlling elites have their way

Videók a témában, amik érthetővé teszik a folyamatokat:👉 Aki megtagadja a szabályokat, az pszichopata, nárcisztikus és közveszélyes

► Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.

► 2020 VILÁGMÉRETŰ EMBERKÍSÉRLETE A LOCKDOWN VOLT, 2021-É AZ OLTÁS LESZ
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT