Amerikai szenátorok vizsgálatot indítanak a vírus eredete, Dr Fauci és a Big Tech cenzúra ügyében - Magyar felirattal a teljes sajtótájékoztató - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Amerikai szenátorok vizsgálatot indítanak a vírus eredete, Dr Fauci és a Big Tech cenzúra ügyében - Magyar felirattal a teljes sajtótájékoztató

Share This
Amerikai szenátorok vizsgálatot indítanak a Wuhanból kiszabadult vírus valódi eredete, Dr Anthony Fauci, a WHO, valamint a média és Big Tech cégek cenzúrája ügyében, mellyel 18 hónapon keresztül titkolták el az igazságot és hallgattatták el a fontos valódi információkat közzé tevő véleményeket és bizonyítékokat!
Szerencsére az Alternatív Média legalább egy évtizede már végzi ezt a feladatot és visszamenőleg, minden információt naprakészen igyekeztem számotokra is közzétenni. (lásd lentebb számos kapcsolódó VilagHelyzete-cikk linkekkel)

Most ezt a bejelentést és a 15 perces teljes sajtótájékoztatót lefordítottam és feliratoztam számotokra magyarul! (SBG Buddha - VilagHelyzete)
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Kétszintű társadalmak alakulnak ki, a be nem oltottak jogainak csökkenésével. De miért tartják őket a kormányok ilyen fenyegetésnek? Az oltás egyetlen személyt véd: a beoltottat.

/A TELJES KÖNYVET innen letölthetitek: COVID-19: The Great Reset /

👉 Egy nagyon jó magyar nyelvű Soundcloud beszélgetést ajánlok a témában, amit a Hetek Magazin készített:

► Humans of the GREAT RESET: What the future MIGHT look like in 2021 – if the controlling elites have their way

Videók a témában, amik érthetővé teszik a folyamatokat:👉 Aki megtagadja a szabályokat, az pszichopata, nárcisztikus és közveszélyes

► Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.

► 2020 VILÁGMÉRETŰ EMBERKÍSÉRLETE A LOCKDOWN VOLT, 2021-É AZ OLTÁS LESZ
2 megjegyzés:

  1. Azt is vizsgálják meg a szenátorok,hogy Wuhan kutatólaboratóriuma mennyire amerikai érdekeltség,és a wuhani amrikai részvényeseknek mennyi szerepük volt a vírus kitörésének,és miért éppen Wuhanban volt a katonai olimpia,és az ott résztvevőknek amerikai részről mi volt a szerepe!Azt valószínűtlennek tartom,hogy Kína saját emberiet fertőzte,és összejátszott volna Faucival!Valahogy el kell választanai a szart a májától!Gondoljunk csak az "Angolszász miszzió c.-ű videóra!

    VálaszTörlés
  2. Aztán még azt is hozzá lehetne tenni,hogy a szenátusi vizsgálatterve kihagyott egy nagyon lényeges momentumot,aminek a vizsgálata nélkül zsákutca,és az eredmény valamely ,leginkább Kína ,bűnös megnevezése,ami nem fog vezetni sehova!Arra gondolok,hogy milyen laboratórium fejlesztette ki ezt a vírust,és a nemzetközi tiltás ellenére miért vált biológiai,és pszichikai fegyverré!?A pszichikait azért tettem hozzá,mert a sok félelemkeltő hazugság,lezárás,szájmaszk,gyógyszerek tagadása,és az immunitást egy arra alkalmatlan oltásra bízni egyedül,az nem más,mint pszichikai kényszerítés az oltási igazolvány bevezetésével,a minden nap más álláspont,más intézkedés,ellenkezőjére váltva ezt igazolja!Ráadásul a felelősség hárítása az oltást kivitelező cégek részéről minden demokratikus szabály felrúgása,az emberek birkának nézése!!!!!!Tehát ne csak a vírus eredetét keressék,hanem a mögötte megbúvó gonoszt is!Anélkül csak vízgereblyézés,felelősséghárítás az egész!!

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT