Megdöbbentő: A diákot kizavarták az óráról véleménye miatt, hogy két biológiai nem létezik csak az emberek között: nő és férfi - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Megdöbbentő: A diákot kizavarták az óráról véleménye miatt, hogy két biológiai nem létezik csak az emberek között: nő és férfi

Share ThisAgyhalál Liberáliában rovat újabb sokkoló epizódja történt meg Skóciában:
Megdöbbentő: A diákot kizavarták az óráról azon véleménye miatt, hogy csak két biológiai nem létezik az emberek között: nő és férfi

A 17 éves skót diáknak állítása szerint (és a videó tanúsága szerint) el kellett hagynia az osztálytermet és azért zavarták ki, mert kitartott véleménye mellett a tanárával szemben, hogy csak két emberi nem létezik: NŐ és FÉRFI.
Ez a véleménye teljesen felháborította az Aberdeenshire Középiskola tanárát
, aki a 3 perces (egyébként vitatható módon, de titokban rögzített) videón többször is kioktatja a diákot és leszögezi, hogy azért zavarja ki őt és azért kell elhagynia a termet, mert a GENDER-kérdésben hangoztatott véleménye NEM ELÉG BEFOGADÓ! és kívül esik (vagyis nem egyezik) a 'nemzeti iskolai központi hatósági politika irányelveken!

A diák viszont
nem hagyta magát és nagyon higgadt, felkészült és kritikus módon érvekkel próbált a vita mellett kitartani, amit az 56 éves tanár jól láthatóan nehezen viselt és központi irányelvekkel, erőből próbálta (amolyan liberáldiktatúra) szintjén támadó offenzív magatartással és kirekesztéssel vádolni a diákot.

Elmondja többször is, hogy azért nem engedi, hogy elmondja a diák saját véleményét, mert az nem elég befogadó (inkluzív). Amikor a diák felhívja a figyelmét arra, hogy a kettőnél több biológiai nemnek a hangoztatása "egyáltalán nem tudományos", akkor a tanár azzal utasítja el, hogy "nem minden politikának kell tudományosnak is lennie."
A vita akkor lesz egyre hevesebb, amikor a tanár azt mondja, hogy
"ő adott neki egy lehetőséget, hogy visszavonja véleményét és ne erőltesse azt, de ennek ellenére teszi."

A legdurvább reakció a tanár részéről:

Legyen szíves tartsa meg a véleményét a saját házában otthon, nem pedig az iskolában" - mondja neki a tanár.

A diák erre azt válaszolja, hogy csak az idejét vesztegeti és már 30 percet vett el a kioktatásával az idejéből. A tanár erre azt tanácsolja, akkor tegyen hivatalos panaszt.

De én mindössze annyit mondtam kezdetek óta, hogy két biológiai nem létezik - férfi és nő. Bármilyen más az csak személyes beállítódás és önazonosság kérdése." - folytatja a fiú.

A média jelentése szerint a fiút később megbüntették, de azért, mert jogosulatlanul rögzítette a felvételt és tette fel az internetre, nem pedig annak tartalma miatt.

Az Aberdeenshire Council hivatalosan azt közölte a Skót Daily Mail folyóirattal, hogy a videó nem ad a vitáról teljes kontextust.

A bizottságnak pedig az a célja, hogy "jó kapcsolatokat alakítson ki azok között, akik 'védelemre szoruló jellemzőkkel' rendelkeznek és akik nem.
Valamint "mindenki számára befogadó inkluzív környezetet akar kialakítani."

Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:Pedofilok Drag Queen transzvesztitáknak öltözve támadják már a legkisebb gyermeket is! Pszichiátria helyett már az amerikai iskolákban vannak!

Transznemű gyerekkel indította az évet a NatGeo - A gyermekorvosok szervezete szerint iszonyatosan káros és veszélyes ideológia

"Férfiként versenyezni nők ellen abszolút nem fair" - A teniszlegenda Navratilova magára haragította a genderlobbit

Megdöbbentő üzenet Celine Dion gender-semleges "New (world) Order propagandareklámja

Agyhalál Liberáliában: A genderlobbi a svéd professzornak esett, aki azt mondta 'igenis van biológiai különbség férfi és nő között'

Az AfD politikusa rommá alázta egyetlen felszólalással a Gender-elmélet nemi kavalkádjának agyhalott ideológiáját! Íme!

A beteg transz-gender ideológiával már a gyerekeket veszik célba az USA-ban! Ha bárki azt hiszi, ez nem veszélyes, az nem látta ezt a Drag Festival-t Austinban.Íme!

Egy új izraeli genetikai kutatás igazolta az eddig is egyértelműt: A férfiak férfiak, a nők pedig nők, nem lehet átmenet biológiailag, még akkor sem, ha valaki nem érzi annak magát, ami!

Jean-Claude Van Damme kiverte a "gender-biztosítékot", mivel az azonos nemű házasságot a kutyák házasságához hasonlította


Charlize Theron a 6 éves kisfiával (! igen, jól látjátok!), szóval kisfiával sétál, akit pillangós női ruhákba öltöztet, ezzel is közvetítve azt az agendát, amit a gender-semleges globalo-liberális elit elültetni szeretne a világban. >>>>>>>>>>>

Jaime King színésznő az Incredibles 2 bemutatóján a 4,5 éves kisfiával (! igen, jól látjátok!), szóval kisfiával, akit rózsaszín női ruhába öltöztet
<<<<<<<<<<<

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT