Posta Imre író-olvasó találkozó Fóton 2019.06.08. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Posta Imre író-olvasó találkozó Fóton 2019.06.08.

Share ThisNagyon elgondolkodtató és sok tényezőt érintő előadást szeretnék figyelembe ajánlani nektek Posta Imrétől, akinek eddigi gondolatait korábban is figyelemmel kísértem. 


Mivel mindig is azt javasoltam nektek VilagHelyzete-olvasóknak, hogy ne kész válaszokat várjatok és ne vezetőket keressetek magatoknak, hanem tájékozódjatok, képezzétek magatokat és kérdéseitekre kutatással és ezernyi szempont meghallgatásával úgyis belül fogjátok megtalálni a válaszokat és azáltal ébredtek rá a valóság komplexitására, így talán ebben még jobban meg fogtok erősödni.

Ahogy mindig elmondom:

"Minden egyes embernek magában és a környezetében kell megtenni ami csak erejéből telik, hogy jobbítson a világon.... Mindenkinek azt javaslom egyéni szinten kezdje a változást és ne másokra várjon, hogy majd bárki elhozza az aranykort, mert nem fogja.... " (SBG Buddha - VilagHelyzete)


Posta Imre saját fejlődési útjáról is őszintén, szókimondóan szokott beszélni, emiatt is ajánlom megtekintésre. 

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

3 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik az élöadása, nagyon sok videot végig néztem, érthetö világos amit beszél mond szinte abahagyni sem lehet, szinte felemelö, lelket simogató, és érdekfeszitó tehát csak ajánlani tudom mindeninek, amit megis teszek, mindég érdekes és hasznos és még tanulni is lehet belöle, szinte a homlokára van irva, hogy ez az ö rendeltetése, ami nemsok emberre mondható el az isten öt azért teremtette, mert amit mond az mind szinte belsö érzésböl fakadoan tör elö belöle áldja meg az isten minden lépését, és maradjon igy mindig köztünk, az egész családjával együtt.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT