Tudósoknak új (őrült) tervük van a globális felmelegedés elleni küzdelemre: a Nap Földre juttatott fényét kell lecsökkenteni vegyi anyagokkal - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Tudósoknak új (őrült) tervük van a globális felmelegedés elleni küzdelemre: a Nap Földre juttatott fényét kell lecsökkenteni vegyi anyagokkal

Share This


Alig akartam hinni a szememnek, hogy hivatalosan is előálltak a tervvel, amit egyébként évek óta végeznek a Chemtrail vegyi anyagok légkörbe juttatásával és Geoengineering-programmal.
A tudósoknak új tervük van a globális felmelegedés elleni küzdelemben: a Nap Földre juttatott fényét kell lecsökkenteni. A Harvard és a Yale tudósai nemrégiben tettek közzé egy tanulmányt, amely szerint nagy mennyiségű szulfát-részecskék befújása a Föld alsó sztratoszférájába gyakorlatilag (és elméletük szerint) a Nap kitakarásával felére csökkentené a globális felmelegedés hatásait és még olcsóbb is lenne...


Hiába hipotetikus terv ez, végtelenül bizonytalan kiemenetelű és kétségtelenül ambiciózus...Donald Trump is reagált rá:
Bár nekem sokkal inkább számos olyan forgatókönyvet és filmet juttat eszembe, ahol ezt a tervet szó szerint "túltolták" és a globális hatásai beláthatatlanul katasztrofálisak lettek:

- megsemmisültek az élelmiszertermelés alapfeltételei és a kihalás szélére sodortuk magunkat... (Interstellar - Csillagok között c. remekmű)

- Snowpiercer - egy 2031-re jéggé fagyott Földön és diktatúrában tartott szombolikus világban játszódik, ahol a vonatról kiszállni egyet jelent a halállal... , de benne maradni is csak látszólag nevezhető életnek....
És ha már szóba kerültek a filmek, nem véletlenül osztottam meg akkoriban az X-akták konkrét jelenetét, mely nem is véletlenül került bele a záróévadba:"Képzelje azt a hatalmat, mely képes irányítani több millió ember elméjét pusztán azzal, hogy kiteszi őket a vegyi anyag, méreg hatásainak!"
(Részlet a legújabb X-Akták 11.évad 6.epizód zárójelenetéből!)Számomra a Föld éghajlatába és ökoszisztémájába való mesterséges beavatkozás egyet jelent az abnormalitással és veszélyes őrülettel. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

Erről 2011 óta már számos  cikket írtam, ugyanis az éghajlatba való beavatkozást évek óta végzik a Chemtrail vegyi permetezéssel és az emberi egészségre veszélyes fémek és vegyi anyagok légkörbe juttatásával: aluminium, bárium, stroncium.

2018-ra már minden VilagHelyzete olvasó vagy a világ alternatív médiájában tájékozódó ember ismeri a tervet, amikor jelöletlen, a Flightradar-on sem látszódó szuperszonikus gépek vegyi anyagokat szórnak a légkörbe (és még véletlenül sem a hajtóművekből jön az ún. kondenzcsík, hiszen nem Con-trail, hanem Chem-trail, amit látunk!


A VilagHelyzete Youtube-csatornán 5 részes dokumentumfilm a Chemtrail-anyagokat szóró programról

SZERINTED EZ NORMÁLIS?
Íme a kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:

Tökéletes bizonyíték a Chemtrail-permetezésről + Amit tudni kell az alumínium/bárium mérgezésről

1978 óta módosítja az időjárást az USA-t is kézben tartó háttérhatalom a kongresszusi irat szerint

Légkörmódosító-programokat kidolgozó tudósok is megrémültek a tervektől,amiket segítettek megalkotni!

IDŐJÁRÁS-módosítás dokumentumai / CHEMTRAIL kongresszusi bizonyíték

Magyarország CHEMTRAIL-támadás alatt áll egész nap - Elképesztő mennyiségű vegyi csík borítja az eget - Özönlenek a képek mindenhonnan

Több tonna CHEMTRAIL anyagot nyomtak ma a nyakunkba ! Nektek is feltűnt?

Újabb több száz CHEMTRAIL-csík terítette be Magyarországot szombaton! Miért okoznak rákot szándékosan?

Csíkok az égen = vegyi permetezés - CHEMTRAILS

Dokumentumfilm: "Mi a fenét permeteznek ezek?"

Ébresztő videoclip:

Chemtrail-pilóta elfelejti lekapcsolni leszálláskor a szórófejeket

Forrás: RT News

(Írta és fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

3 megjegyzés:

 1. Ez az egész cirkusz az un. globális felmelegedésről ÜZLET. Üzlet a politikusoknak és a gazdaság monopolistáinak.
  Tudomásul kéne venni, hogy két jégkorszak között vagyunk, jelenleg egy felmelegedési periódusban, amihez az embernek szinte semmi köze nincs.

  VálaszTörlés
 2. ez nem vicc ! mióta pofázom hogy felhőket csinálnak !!! hát látom a szememmel , ha nézed félóráig a permetet , összeáll felhővé !!!!

  VálaszTörlés
 3. Jó napot. Annyit értek el hogy 35 fokban libabőrös voltam nyáron. szuperérzékeny vagyok. 35 fokban hogy vagyok libabőrös nyáron ? elmondom. megcsinálták ezt a permetet , ez egy védőfólia az égen szinte amit fölénk húztak ezzel gátolták a károsnapsugárzást,dícséretes,ezzel elértek egy fólia hatást , csak mivel az ürbéli levegő erősen minuszos az hűti a levegőt a fólia alatt. 35. mutat a hőmérő de a hőérzet más. Plusz annyit ls elértek ezek a tudósok hogy a termések nagyon pocsékok lettek ,még éppen ehető,de lényegesen kevesebb tápértékkel bírnak mint korábban.

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT