A migránskaraván 12 tagja beperelte Trumpot, amiért "megsérti alkotmányos jogaikat" - Akcióban a globalo-liberális körök - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A migránskaraván 12 tagja beperelte Trumpot, amiért "megsérti alkotmányos jogaikat" - Akcióban a globalo-liberális körök

Share This

Már a liberális gépezet ügyvédei is akcióba léptek a migránskaraván ügyében! 12 hondurasi beperelte Donald Trumpot és az amerikai külügyminisztériumot, valamint a Belbiztonsági Hivatalt, amiért "megsértik az alkotmányos jogaikat". 
Az alkotmány 5. kiegészítésére hivatkoznak, mely biztosítja számukra az igazságos eljárás lefolytatásához való jogot.

Mint mondják.(és persze ahogy nem kétséges milyen hovatartozású jogászok is tanácsolják nekik) köztudott, hogy Honduras-ban, Guatemalában és El Salvadorban jól dokumentálhatóan 'emberi jogi krízis van' és a menekülteknek ilyenkor deklarált joguk van arra, hogy kinyilvánítsák szándékukat, hogy bárhová elmenjenek onnan és nem csak a törvényes határátkelési pontokon tehetik meg ezt!

Azt állítják, hogy Trumpnak nincs joga megakadályozni belépésüket az Egyesült Államokba akkor, ha indokolható menedékkérésük.Az ügy rendkívüli módon megosztja az amerikai társadalmat, amelyben sajnos a média játsza a legfőbb szerepet és a globalista Fake News média gépezete szinte 0-24h szítja a gyűlöletet Trump és a határvédelem ellen.

Amin természetesen nincs mit csodálkoznunk, hiszen az európaihoz hasonlóan ezt a migránsinváziót is ugyanaz a háttérhatalmi kör tervezte el és finanszírozza. Sokan próbálják Trumpot azzal vádolni, hogy ő osztja meg az amerikai társadalmat, de a legfrissebb közvéleménykutatások szerint a lakosság jelentős része, 64%-a szerint is a média nagyban felelős ezért a megosztottságért és a gyűlöletek, az ellentét szításáért, gerjesztéséért.

Tény, hogy nagyon sok országban, ahol a vezető nagy népszerűségnek örvend, vagy egyszerűen nem talál rajta fogást a választásokon vesztes brigád, ott mindig azzal hozakodnak elő - a gyűlöletkeltésen és megosztáson kívül, mivel más eszközük nem maradt - hogy az általuk gerjesztett megosztottságot és állandó hergelést az általuk gyűlölt vezetőkre és azok választópolgáraira vetítik ki és rájuk akarják terhelni ennek felelősségét...


Miközben éppen azt nem veszik észre, hogy a megosztás és gyűlölködés magvait ők maguk szórják szét és ők maguk terejsztik nap, mint nap.


Erre legütőképesebb és kétségtelenül erős eszközük a szinte teljesen kezükben lévő média és sajtó.

De a lakosság 64%-a még ennek ellenére is úgy gondolja - és tisztán látja -, hogy éppen ez a média a felelős a megosztottság növeléséért! (SBG Buddha - VilagHelyzete)
Nagyon úgy néz ki, sőt 100%-os bizonyosságot nyert, hogy százmillió dolláros szervezettség áll a közép-amerikai áradat mögött is, akárcsak Európa elárasztása mögött tapasztaltuk ugyanezt. És még a viselkedés is hasonló... A szervezők ugyanazok a körök.


Donald Trump már jó előre leszögezte, hogy az USA a kemény, izraeli stílusú taktikát fogja alkalmazni és a bevándorlókat a mexikói határon veszélyes fegyveres támadóként fogja kezelni, amennyiben a betolakodók köveket kezdenek dobálni az amerikai határőrökre és hatósági szervekre.

Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. bocsánat, de alkotmányos jogok gyakorlása nem állampolgársághoz kötött jog? :D

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT