Az FBI forgatta fel a Clinton Alapítvány mocskos ügyeiről aktákat kiszivárogtató leleplező személy otthonát! A 'Deep State'-et fenyegette meg Trump - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az FBI forgatta fel a Clinton Alapítvány mocskos ügyeiről aktákat kiszivárogtató leleplező személy otthonát! A 'Deep State'-et fenyegette meg Trump

Share ThisAz FBI forgatta fel a Clinton Alapítvány mocskos ügyeiről aktákat kiszivárogtató leleplező személy otthonát!A Clinton Foundation és az Uranium One 'akcióiról' szóló dokumentumok birtokában volt a kiszivárogtató Dennis Nathan Cain, aki ügyvédje szerint eljuttatta a dokumentumokat az Igazságügyi Minisztérium nyomozójához, valamint a Képviselőház és Szenátus Hírszerző bizottságához egyaránt.
Az FBI 6 órán át tartotta házkutatás alatt Dennis Nathan Cain házát, miután átadta a dokumentumokat a fenti szervezeteknek.
Úgy látszik a Clinton-bűnszervezetnek továbbra is óriási hatalma van! 

Bár ezen nincs is mit csodálkoznunk.
Rákerestem a Clinton Alapítvány oldalán a támogatók hozzsú listájára:
10-25 millió dollárt adományozók között ezeket találjátok...
Az igazságügyi minisztérium főfelügyelőjét tájékoztatták arról, hogy a dokumentumok azt mutatják, hogy a szövetségi nyomozók teljesen figyelmen kívül hagyták és nem vizsgálták meg a Hillary Clinton korábbi külügyminiszter, a Clinton Alapítvány és a Rosatom nevű orosz cég kapcsolatát, amely cégnek Obama-Clinton kör eladta az Uranium One vállalatot.Az eljuttatott dokumentumok azt is bizonyítják, hogy az FBI-igazgató Robert Mueller elmulasztotta megvizsgálni az Uranium One amerikai cégnek a Rosatomhoz kapcsolódásában létrejövő bűnügyi szálakat és más orosz kormányzati szervekhez való kapcsolódását.Az FBI most átkutatta ügyfelemet, hogy megszerezze, milyen dokumentumokat adott át a Clinton Alapítványról és az Uranium One-ról a Kongresszusnak." - mondta a kiszivárogtató ügyvédje, Michael Socarras,Donald Trump sem hagyja annyiban az ügyet! A 'Deep State' háttérhatalmi szárny még mindig támadásban van!

Ha keménykedni akarnak, én is az leszek. Majd meglátják, milyen megsemmisítőek azok a dokumentumok"
- üzente a Demokrata Pártnak Donald Trump amerikai elnök egy lapinterjúban.
Trump a demokratákra nézve kompromittáló, ezidáig titkosított dokumentumok nyilvánosságra hozatalát ígérte a New York Postban megjelent lapinterjúban arra az esetre, ha a képviselőházi új demokrata többség "keménykedni akar" vele.


Mint mondta: ha a demokraták vizsgálatokat akarnának ellene és a kormányzata ellen indítani, akkor "kemény árat" fizetnek majd érte.

Trump "elnöki zaklatásnak" nevezte az egyes demokrata párti politikusok által erőltetett vizsgálatokat. Mindazonáltal azt is kifejtette: ez lenne a legjobb dolog, ami történhet vele.

Én az az ember vagyok, aki azonnal visszavág, és olyan kemény ütést mérek rájuk, amilyenben még nem volt részük"- fogalmazott. Konkrétan ki is fejtette, hogy nyilvánosságra kívánja hozni azokat a szövetségi bírósági döntéseket, amelyek hírszerzési eszközök igénybe vételére adtak felhatalmazást ellene, továbbá megjelentetné a 2016-os elnökválasztási kampányban a kampánycsapatának tagjai és oroszok közötti vélelmezett összejátszást vizsgáló, Robert Mueller vezette bizottság egyes dokumentumait is. 


Mint mondta: ezekből világosan kiderül, hogy a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), az igazságügyi minisztérium és Hillary Clinton, volt demokrata párti elnökjelölt kampánycsapata egy húron pendült, hogy ellene szövetkezzen.Ha keménykedni akarnak, én is az leszek. Majd meglátják, milyen megsemmisítőek azok a dokumentumok"

Szeptemberben a Trumpot támogató republikánus képviselők egy csoportja már javasolta az említett dokumentumok nyilvánosságra hozatalát, amelyekről úgy gondolják, hogy részben bizonyítják a Trump-ellenes elfogultságot, részben pedig megkérdőjelezik a Mueller-vizsgálat megindításának megalapozottságát.

Donald Trump akkor először elfogadta a képviselők javaslatát, de aztán kijelentette: a titkosítás feloldása előtt még átvizsgálja a dokumentumokat.


Forrás: DailyCaller / InfoWars
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:✔ Soros György döbbenetes tevékenységéről 2500 fájlt publikáltak hekkerek! Kikerült végre! Jöhet a Clinton Alapítvány!Clinton üdvöskéje Huma Abedin kapcsolatban áll a 9/11-et szervező szaúdi terroristákkal. Kampányát is finanszírozták!


✔ CNN=Clinton News Network - A brit újságíró nekiment a legostobább hírcsatornának és kimondta az igazat!Clintonnak befellegzett? Az FBI igazgatója újraindítja a nyomozást ellene az új bizonyítékok miatt. Minden infó egy helyenClintonék félmillió dollárral vesztegették meg az őt és botrányát vizsgáló FBI-igazgatóhelyettest - Wall Street journalJelenleg az amerikai nép ellenpuccsa zajlik Clinton háttérhatalmi puccsa ellen - erősítik meg belső információk az FBI-tól és CIA-tőlFBI-ügynökök lázadhatnak fel a Clinton-szerver-botrány eltussolása miatt Comey FBI-igazgató ellen és elkezdenek beszélniÚjabb botrány:Clinton emberei mondják el, hogyan csalják el a választást, szerveznek erőszakos incidenseket - Rejtett kamerás felvételekClintonék megölették az FBI-hoz tartó Wikileaks informátort - Már az FBI is fél a Clinton-bűnszervezettőlAz elmúlt nap legfontosabb leleplezése Hillary Clinton magán email szerveréből származik.Feltörték és ellopták "Kill-Liary" Clinton védelmére kialakított stratégia teljes anyagát (Íme olvassátok!)Hillary Clinton súlyos zavart betegségben szenved a dokumentumok és a titkosszolgálat forrása szerint is"Clinton az ISIS egyik alapítója"- mondatnál Trump élő beszédét megszakította azonnal az ABC
✔ 13 óra - Benghazi titkos katonái" (és aktái) - Kinek a felelőssége?
<<< 'Clinton & ISIS funded by same money' - Assange interview >>>◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com


1 megjegyzés:

  1. hát trump taktikája eddig is ez volt, hogy fenyegetőzik, utána visszatáncol... nem mellesleg az fbi meg eddig sem trump mögött állt... lehet nem véletlen, hogy ők foglalták le a kiszivárogtatónál talált dokumentumokat...

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT