"A 'Nyugat-utáni világrend' körvonalait látjuk kibontakozni a szemünk előtt, miközben itt beszélünk."- közölte Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"A 'Nyugat-utáni világrend' körvonalait látjuk kibontakozni a szemünk előtt, miközben itt beszélünk."- közölte Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter.

Share This

"A 'Nyugat-utáni világrend' körvonalait látjuk kibontakozni a szemünk előtt, miközben itt beszélünk." - közölte Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter."Úgy gondolom, hogy egy Nyugat-utáni (post-West) világrendben vagyunk. Ez már egy történelmi korszak, ha akarod, nevezheted így.

Természetesen, a nyugat 5 évszázados dominanciája után, ahol volt, nem túl könnyű alkalmazkodni az új valóságokhoz, ahol már új gazdasági, pénzügyi és politikai erőközpontok vannak jelen."
- mondta Lavrov utalva Kínára, Indiára és Brazíliára.

"Nem remélheted, hogy vissza tudod tartani ezeket a gazdaságilag és pénzügyileg is erős új nemzeteket. De még csak figyelmen kívül sem hagyhatod világkereskedelemben és világgazdaságban betöltött szerepüket. Akkor sem, ha szankciókkal vagy büntetőtarifákkal próbálod meg lelassítani a folyamatot." - közölte a vezető orosz diplomata, külügyminiszter.

"Az Európai Unió "minden bizonnyal egy nagyon fontos pillér a világrendben" - tette hozzá Lavrov, de el kell döntenie, marad-e az USA-hoz kötve vagy önállóvá próbál válni. Illusztrációként Lavrov felvetette a migráns válságot, amelyet az EU jelenleg küzd."

"A NATO szétbombázta és egy 'fekete lyukká' tette Líbiát, amelyen keresztül az illegális bevándorlók hadai Afrika felől hullámokban ostromolják Európát." - mondta Lavrov.Forrás: RT News(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT