G7-csúcs: Trump szerint is a Krím Oroszország része - Poklonszkaja a félsziget volt főügyésze meghívta az amerikai elnököt oda - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

G7-csúcs: Trump szerint is a Krím Oroszország része - Poklonszkaja a félsziget volt főügyésze meghívta az amerikai elnököt oda

Share This


A Krímbe hívták meg Donald Trumpot, miután kijelentette, hogy a félsziget Oroszország része!

A korábbi krími főügyész, jelenleg parlamenti képviselő Natalia Poklonszkaja a 2014-ben Oroszországgal újraegyesült Krím félszigetre hívta Donald Trump amerikai elnököt.


Donald Trump amerikai elnök a kanadai Quebecben rendezett G7-csúcson (a Buzzfed információi szerint)  a többi vezetőnek már arról beszélt, hogy a Krím-félsziget Oroszország része, hiszen mindenki, aki ott él oroszul beszél és orosz nemzetiségű. 
Trump erről egy vacsorán beszélt, amikor a külpolitikai ügyekről volt szó. Az amerikai elnök állítólag azt is megkérdőjelezte, hogy a többiek miért állnak Ukrajna oldalára Oroszországgal szemben, amikor "Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országa.”A Fehér Ház sem megerősíteni sem cáfolni nem kívánta a lap értesüléseit.

Most kiderült, hogy az amerikai politikusok mennyre távol állnak Donald Trump amerikai elnöktől és az általánosan elfogadott jog és igazságosság elvétől" – mondta Poklonszkaja.


"Ma már attól is félnek, hogy kommentálják az elnöknek a Krím félszigetről tett nyilatkozatát, amelyben orosz területként ismeri el azt." – tette hozzá a politikusnő.
"Meghívjuk Donald Trump amerikai elnököt, hogy látogasson el a Krím félszigetre, ahol személyesen meggyőződhet róla, hogy az állítása igaz." – hangsúlyozta Poklonszkaja.
A képviselőnő szerint Trump látogatása után megmutathatja az egész világnak, hogy független és tisztességes politikus és, hogy ő az első ember Amerikában, aki ismeri a demokrácia, igazságosság és a bátorság szavak jelentését.
A Krím és Szevasztopol 2014 március 11-én kikiáltotta függetlenségét. 2014 március 16-án népszavazást tartottak, ahol a krími szavazók 96.77%-a, a szevasztopoli szavazók 95.6%-a úgy döntött, hogy elszakadnak Ukrajnától és az Oroszországi Föderációhoz csatlakoznak.Vlagyimir Putyin orosz elnök 2014 március 18-án aláírta az újraegyesülésről szóló megállapodást.


Az orosz tv 60 PERC című adása június 15-én, most pénteken este már részletesen foglalkozott a meglepő és biztató fordulattal:Csodás felvételek a Krím-félsziget szépségeiről 4K videóban:


Forrás: Business Insider

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT