A héten zajlik a háttérhatalom bábjainak Bilderberg-találkozója Torinóban, ami évtizedeken át titokban volt és ma is törvényellenes - Íme a témák és résztvevők - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A héten zajlik a háttérhatalom bábjainak Bilderberg-találkozója Torinóban, ami évtizedeken át titokban volt és ma is törvényellenes - Íme a témák és résztvevők

Share ThisBILDERBERG 2018 - TORINO - Háttérhatalmi bábok találkozója


Az olasz Il Giornale napilap és az Infowars is arról tudósít, hogy Torinóban holnap kezdődik és június 10-én ér véget a minden évben megrendezésre kerülő titkos Bilderberg találkozó.
131 vendéget várnak, de az eddig megszokottaktól ellentétben nem szállodában fognak lakni, hanem a városban egy olyan helyen, amit még mindig titokban tartanak.

Meglepő, hogy Pietro Parolin, vatikáni államtitkár is részt vesz a demokrácia és átláthatóság szempontjából rengeteg kérdést felvető, törvénytelen találkozón.

A fő témák 2018-ban a populizmus térnyerése Európában, Oroszország, Irán, Szaúd-Arábia és a szabadkereskedelem lesz. Emellett a mesterséges intelligencia, kvantumszámítógépek fejlesztése és a információk, az igazság gyors terjedése, a fake news leleplezése. A Bilderberg klubot 1954-ben alapította David Rockefeller.

Az esemény fő védnöke ebben az évben: Henri de Castries az AXA vezére és a Castries-család jeles tagja.

De ott lesz a találkozón Henry Kissinger
(mint mindig), Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, José manuel Barroso immáron a Goldman Sachs nevében, Anne Applebaum a Washington Post vezető újságírója, Michael O'Leary a RyanAir vezérigazgatója...stb - A teljes résztvevői listát a cikk végére tettem. 

2018 június 7-én kezdődik és június 10-ig tart az évtizedeken át titokban tartott Bilderberg-csoport találkozója.


The Times, Anglia 1977

„A Bilderberg csoport a nyugati világ leggazdagabb, gazdaságilag és politikailag leghatalmasabb, legbefolyásosabb embereinek klikkje, akik titokban megterveznek dolgokat, melyek azután később, mint véletlen események, meg is történnek.”


négynapos (ma már nem annyira eltitkolható) de titkos találkozóra 131 résztvevő érkezik, akiknek hivatalos listája olvasható majd lentebb. Csütörtök déltől vasárnap délutánig szigorú korlátozások lépnek majd életbe Torinóban a zárt ajtók mögött zajló (egykor titkos) Bilderberg-találkozó miatt, ahol saját országuk törvényeit megszegve, a sajtó nyilvánosságát kizárva és a főáramú média teljes hírcsendje mellett találkoznak egymással a politika, a pénzvilág és a hadiipar legjelentősebb báb-vezetői, akik ilyenkor a piramis csúcsának irányítóival is megvitatják a világ sorsának legfontosabb kérdéseit és döntéseit, melyek az emberek és a bolygó lakosságának életét is befolyásolja az elkövetkező években!

A Bilderberg-csoportról és titkos találkozóikról éveken keresztül számtalan cikket írtam, ha bárkinek új lenne még a létezésük vagy a működésük, bátran olvasson bele a VilagHelyzete archívumába és régebbi cikkkekbe!

A világ megannyi gazdag és legnagyobb befolyással bíró politikusa, üzletembere ide repül, hogy 4 napon keresztül ülésezzenek titokban a nyilvánosság teljes kizárásával...

Éveken keresztül úgy írtam, írtunk a Bilderberg-találkozókról, hogy a főáramú média teljes elhallgatása miatt az emberek nagy része összeesküvés-elméletnek tartotta a létezésüket.

A mai információs társadalomban viszont, (ahogy mondani szoktam "Az információk korában a tudatlanság bűn!",) egyre többen szembesültek az igazsággal és évek hosszú munkájával elértük azt végre, hogy már a főáramú médiában is meg kell, hogy jelenjenek erről hírek, ha tartani akarják a versenyt az Alternatív Hírek igazságkutatásával.

A tájékozódó emberek kezdenek ráébredni, hogy mintha ők dolgoznának a politikusoknak és nem a politikusok a társadalomért. Bár ez utóbbi soha nem is volt így...


Sokan azt sem tudják, hogy ugyanezek az emberek ugyanilyen Bilderberg-találkozókon dolgozták ki az Európai Unió létrehozását és az Euró bevezetését, mint globális korporációs hatalomátvételt a nemzetek felett !!!
Majd évek múlva mindez kőkeményen meg is valósult!A Bilderberg-csoport saját bejelentése szerint a most hétvégén a 2018-as Bilderberg-ülésen a következő témák lesznek előtérben:

(hogy a háttérben pedig titokban miről tárgyalnak, arról nem lesz soha hivatalos információ) (SBG Buddha-VilagHelyzete)

1., Az első számú téma lesz a populizmus térnyerése Európában és a nemzetek (emberek) fellázadása a háttérhatalmi (európai, amerikai) doktrína ellen és azzal szemben.
2., Oroszország
3., Az USA világot vezető szerepe
4., Szaúd-Arábia és Irán

5., A szabadkereskedelem és a kereskedelmi kapcsolatok helyzete
6., Az "igazság utáni" világ
(avagy az alternatív média előretörése és a Fake News, a főáramú média lelepleződése)
7., A Mesterséges Intelligencia fejlesztése
8., A kvantum számítógépek fejlesztése
9., A munka jövője
10., Jelenlegi események és a Világ HelyzeteMit kell tudni a Bilderberg-csoport találkozóiról?
A Bilderberg csoport vezetők féltitkos csoportosulása, mely évente szervez egy találkozót. 
Hivatalosan nem is léteznek, hiszen ez egy összeesküvés-elmélet.
 A mainstream sajtó 20-30 évig a közelébe sem ment a rendezvénynek, csak néhány éve dugta oda a fejét egy pár riporter. A találkozó tartalma szigorúan titkos, hivatalosan semmit sem közölnek a megbeszélt témákról vagy döntésekről. 
Oknyomozó újságírók és az internet megjelenésével már egyre kevésbé tudnak azonban elbújni a nyilvánosság elől.


Mivel a világ döntéshozói, az Európai Unió vezetői, a Világbank, az IMF, az Európai Központi Bank és számos adósság-problémával küzdő állam élére kinevezett miniszterelnök egytől-egyik BILDERBERG -tag és részt vesz a titkos találkozókon.... így joggal sejthetjük, hogy igencsak fontos döntések születnek meg a világ elkövetkező 1 évének eseményeit, sorsát illetően.Ami még mindig sötétben marad az az, hogy miről, mit döntenek. Ezekről aztán tényleg semmit sem adnak közre. Néha vannak kiszivárogtatások, belső elszólalások pl. itt döntöttek az euró bevezetéséről is. Minden ÉBRESZTŐFILM "főszereplői" ..., akiknek létezése sokáig összeesküvés-elméletnek volt kikiáltva! Amíg erről is be nem bizonyosodott, hogy IGAZ !Ők az egyik titkos csoportosulás (a CFR - Külkapcsolatok Tanácsa és a Trilaterális Bizottság mellett), mely dönt a világ sorsáról, országokról, nemzetekről, háborúkról, ásványkincsekről....sőt a világ népességének alakításáról is. 
Az ILLUMINATI egyik ága lehet, vagyis a piramis egyik lépcsője, de még messze nem a csúcsa.....  
Részletes és teljesen kimerítő tanulmányokat, kutatási anyagokat találhattok Drábik János írásaiban, hiszen Ő a téma autentikus szakértőjeMaga a találkozó is törvényellenes! Az ilyen találkozó törvényellenes a szövetségi LOGAN ACT törvény alapján, mely szigorúan megtiltja, hogy állampolgárok idegen kormányok képviselőivel tárgyaljanak, vagy hatalmas konszernek és döntéshozók találkozzanak titokban, illetve felhatalmazás nélkül. 3 évvel büntethető a törvény alapján. (A Nixon-féle botrányok miatt a cikk végén itt elolvasható)
Nem utolsó sorban a résztvevők magánszemélyként utaznak oda, mégis hivatalos rendőri, hadsereg által biztosított elsőrangú védelmet kapnak az adófizetők pénzéből. A csoport tevékenységéről könyvet is írtak, sőt, 2010-ben Daniel Estulin előadást is tartott az Európai Parlamentben a csoportról. (videó)-   A világ leghatalmasabb urai először 1954-ben ültek össze egy titkos tanácskozásra, a hollandiai "Hotel Bilderbergbe". Mi rejtőzik a csoport mögött?-  A Bilderberg-Csoport a világot irányító globális pénzügyi elit egyik képviselete. A pénzuralmi világrend széleskörű hálózatot működtet. Ezek közül a három legfontosabb:
1. a Külkapcsolatok Tanácsa (Council on Foreign Relations), másodhegedűsként a Bilderberg Csoport, és végül a Trilaterális Bizottság. Tény, hogy a Bilderberg Csoport 56 év alatt nagy tekintélyre tett szert. Mégpedig azért, mert a kiszivárgott információk és tények utólag csaknem mindig igaznak bizonyultak. Onnan lehet tudni, hogy ez az egyébként erősen titkolózó társaság miről tanácskozott, hogy utólag milyen döntések születnek a világ pénzügyi, gazdasági és politikai életét irányító fórumokon. Amit a Bilderberg Csoport zárt ajtók mögött megbeszél, azokból kormánydöntések, a nemzetközi szervezetek, a NAT O, az EU, az ENSZ stb. döntései lesznek.
A világot irányító háttérhatalom hálózatának fontos részét képezik azok a fórumok, ahol a nemzetközi hatalmi elit vezetői megvitatják az általuk kidolgozott stratégia részleteit a végrehajtásukért felelős személyekkel. 
E fórumok közé tartozik az ún. Bilderberg Csoport és testvérintézménye, az Antoine Pinay volt francia miniszterelnökről elnevezett Pinay Circle (Pinay Kör).

A pénzügyi oligarchia és a nemzetközi hatalmi elit különböző irányító csoportjai, valamint az egyes országok kormányzatainak és tömegtájékoztatási intézményeinek a vezetői, többek között a Bilderberg Csoport tanácskozásain beszélik meg hosszútávú elképzeléseiket és koordinálják nemzetközi szinten tevékenységüket. 

A Bilderbeg Csoport a New york-i Council on Foreign Relations-höz (CFR - Külkapcsolatok Tanácsa), és annak londoni testvérintézményéhez, a Royal Institute of International Affairs-hez (RIIA - Külkapcsolatok Királyi Intézete vagy más névenChatham House), valamint a Trilateral Commission-höz (a Háromoldalú Bizottság), azaz a háttérhatalom legfontosabb szervezeteihez tartozik.


Maga a Trilateral Commission is a Bilderberg tanácskozásokból fejlődött ki és a Bilderberg Csoportnál is globalizáltabb fórumnak tekinthető, mivel Japánt is felöleli. 
Ezeknek a fórumoknak az a feladatuk, hogy közvetítsenek a szervezett pénzhatalom

1., gazdasági-pénzügyi érdekeit, 
2., valamint a kamat-kapitalista globalizáció 

általános érdekeit érvényesítő nemzetközi szervezetek között.
A mainstream média el akarja hallgatni a Bilderberg és a felette álló háttérhatalmi piramis erejét azt mondván, hogy nincs befolyásuk a világ eseményeire.

De 
a résztvevők listája igencsak ellent mond ennek az alaptalan állításnak, hisz a világ legnagyobb, legbefolyásosabb emberei, vállalatai jelen lesznek és ha valaki ezután azt mondja, hogy a gyűlésen elhangzott dolgok nem jelentenek túl sokat a világ alakulásában, akkor az enyhén szólva is dilettáns és tájékozatlan a világ mozgató mechanizmusait illetően.A Torinóban tartandó Bilderberg-konferencián résztvevők névsora:


Kiemeltem azokat, akikre érdemes odafigyelni...


Az esemény fő védnöke ebben az évben: Henri de Castries az AXA vezére és a Castries-család jeles tagja

Achleitner, Paul M. (DEU), Chairman Supervisory Board, Deutsche Bank AG; Treasurer, Foundation Bilderberg Meetings


Agius, Marcus (GBR), Chairman, PA Consulting Group


Alesina, Alberto (ITA), Nathaniel Ropes Professor of Economics, Harvard University


Altman, Roger C. (USA), Founder and Senior Chairman, Evercore


Amorim, Paula (PRT), Chairman, Américo Amorim Group


Anglade, Dominique (CAN), Deputy Premier of Quebec; Minister of Economy, Science and Innovation


Applebaum, Anne (POL), Columnist, Washington Post; Professor of Practice, London School of Economics


Azoulay, Audrey (INT), Director-General, UNESCO


Baker, James H. (USA), Director, Office of Net Assessment, Office of the Secretary of Defense


Barbizet, Patricia (FRA), President, Temaris & Associés


Barroso, José M. Durão (PRT), Chairman, Goldman Sachs International; Former President, European Commission


Beerli, Christine (CHE), Former Vice-President, International Committee of the Red Cross


Berx, Cathy (BEL), Governor, Province of Antwerp


Beurden, Ben van (NLD), CEO, Royal Dutch Shell plc


Blanquer, Jean-Michel (FRA), Minister of National Education, Youth and Community Life


Botín, Ana P. (ESP), Group Executive Chairman, Banco Santander


Bouverot, Anne (FRA), Board Member; Former CEO, Morpho


Brandtzæg, Svein Richard (NOR), President and CEO, Norsk Hydro ASA


Brende, Børge (INT), President, World Economic Forum


Brennan, Eamonn (IRL), Director General, Eurocontrol


Brnabic, Ana (SRB), Prime Minister


Burns, William J. (USA), President, Carnegie Endowment for International Peace


Burwell, Sylvia M. (USA), President, American University


Caracciolo, Lucio (ITA), Editor-in-Chief, Limes


Carney, Mark J. (GBR), Governor, Bank of England


Castries, Henri de (FRA), Chairman, Institut Montaigne; Chairman, Steering Committee Bilderberg Meetings


Cattaneo, Elena (ITA), Director, Laboratory of Stem Cell Biology, University of Milan


Cazeneuve, Bernard (FRA), Partner, August Debouzy; Former Prime Minister


Cebrián, Juan Luis (ESP), Executive Chairman, El País


Champagne, François-Philippe (CAN), Minister of International Trade


Cohen, Jared (USA), Founder and CEO, Jigsaw at Alphabet Inc.


Colao, Vittorio (ITA), CEO, Vodafone Group


Cook, Charles (USA), Political Analyst, The Cook Political Report


Dagdeviren, Canan (TUR), Assistant Professor, MIT Media Lab


Donohoe, Paschal (IRL), Minister for Finance, Public Expenditure and Reform


Döpfner, Mathias (DEU), Chairman and CEO, Axel Springer SE


Ecker, Andrea (AUT), Secretary General, Office Federal President of Austria


Elkann, John (ITA), Chairman, Fiat Chrysler Automobiles


Émié, Bernard (FRA), Director General, Ministry of the Armed Forces


Enders, Thomas (DEU), CEO, Airbus SE


Fallows, James (USA), Writer and Journalist


Ferguson, Jr., Roger W. (USA), President and CEO, TIAA


Ferguson, Niall (USA), Milbank Family Senior Fellow, Hoover Institution, Stanford University


Fischer, Stanley (USA), Former Vice-Chairman, Federal Reserve; Former Governor, Bank of Israel


Gilvary, Brian (GBR), Group CFO, BP plc


Goldstein, Rebecca (USA), Visiting Professor, New York University


Gruber, Lilli (ITA), Editor-in-Chief and Anchor "Otto e mezzo", La7 TV


Hajdarowicz, Greg (POL), Founder and President, Gremi International Sarl


Halberstadt, Victor (NLD), Professor of Economics, Leiden University; Chairman Foundation Bilderberg Meetings


Hassabis, Demis (GBR), Co-Founder and CEO, DeepMind


Hedegaard, Connie (DNK), Chair, KR Foundation; Former European Commissioner


Helgesen, Vidar (NOR), Ambassador for the Ocean


Herlin, Antti (FIN), Chairman, KONE Corporation


Hickenlooper, John (USA), Governor of Colorado


Hobson, Mellody (USA), President, Ariel Investments LLC


Hodgson, Christine (GBR), Chairman, Capgemini UK plc


Hoffman, Reid (USA), Co-Founder, LinkedIn; Partner, Greylock Partners


Horowitz, Michael C. (USA), Professor of Political Science, University of Pennsylvania


Hwang, Tim (USA), Director, Harvard-MIT Ethics and Governance of AI Initiative


Ischinger, Wolfgang (INT), Chairman, Munich Security Conference


Jacobs, Kenneth M. (USA), Chairman and CEO, Lazard


Kaag, Sigrid (NLD), Minister for Foreign Trade and Development Cooperation


Karp, Alex (USA), CEO, Palantir Technologies


Kissinger, Henry A. (USA), Chairman, Kissinger Associates Inc.


Kleinfeld, Klaus (USA), CEO, NEOM


Knot, Klaas H.W. (NLD), President, De Nederlandsche Bank


Koç, Ömer M. (TUR), Chairman, Koç Holding A.S.


Köcher, Renate (DEU), Managing Director, Allensbach Institute for Public Opinion Research


Kotkin, Stephen (USA), Professor in History and International Affairs, Princeton University


Kragic, Danica (SWE), Professor, School of Computer Science and Communication, KTH


Kravis, Henry R. (USA), Co-Chairman and Co-CEO, KKR


Kravis, Marie-Josée (USA), Senior Fellow, Hudson Institute; President, American Friends of Bilderberg


Kudelski, André (CHE), Chairman and CEO, Kudelski Group


Lepomäki, Elina (FIN), MP, National Coalition Party


Leyen, Ursula von der (DEU), Federal Minster of Defence


Leysen, Thomas (BEL), Chairman, KBC Group


Makan, Divesh (USA), CEO, ICONIQ Capital


Massolo, Giampiero (ITA), Chairman, Fincantieri Spa.; President, ISPI


Mazzucato, Mariana (ITA), Professor in the Economics of Innovation and Public Value, University College London


Mead, Walter Russell (USA), Distinguished Fellow, Hudson Institute


Michel, Charles (BEL), Prime Minister


Micklethwait, John (USA), Editor-in-Chief, Bloomberg LP


Minton Beddoes, Zanny (GBR), Editor-in-Chief, The Economist


Mitsotakis, Kyriakos (GRC), President, New Democracy Party


Mota, Isabel (PRT), President, Calouste Gulbenkian Foundation


Moyo, Dambisa F. (USA), Global Economist and Author


Mundie, Craig J. (USA), President, Mundie & Associates


Netherlands, H.M. the King of the (NLD),


Neven, Hartmut (USA), Director of Engineering, Google Inc.


Noonan, Peggy (USA), Author and Columnist, The Wall Street Journal


Oettinger, Günther H. (INT), Commissioner for Budget & Human Resources, European Commission


O'Leary, Michael (IRL), CEO, Ryanair D.A.C.


O'Neill, Onora (GBR), Emeritus Honorary Professor in Philosophy, University of Cambridge


Osborne, George (GBR), Editor, London Evening Standard


Özkan, Behlül (TUR), Associate Professor in International Relations, Marmara University


Papalexopoulos, Dimitri (GRC), CEO, Titan Cement Company S.A.


Parolin, H.E. Pietro (VAT), Cardinal and Secretary of State


Patino, Bruno (FRA), Chief Content Officer, Arte France TV


Petraeus, David H. (USA), Chairman, KKR Global Institute


Pichette, Patrick (CAN), General Partner, iNovia Capital


Pouyanné, Patrick (FRA), Chairman and CEO, Total S.A.


Pring, Benjamin (USA), Co-Founder and Managing Director, Center for the Future of Work


Rankka, Maria (SWE), CEO, Stockholm Chamber of Commerce


Ratas, Jüri (EST), Prime Minister


Rendi-Wagner, Pamela (AUT), MP (SPÖ); Former Minister of Health


Rivera Díaz, Albert (ESP), President, Ciudadanos Party


Rossi, Salvatore (ITA), Senior Deputy Governor, Bank of Italy


Rubesa, Baiba A. (LVA), CEO, RB Rail AS


Rubin, Robert E. (USA), Co-Chairman Emeritus, Council on Foreign Relations; Former Treasury Secretary


Rudd, Amber (GBR), MP; Former Secretary of State, Home Department


Rutte, Mark (NLD), Prime Minister


Sabia, Michael (CAN), President and CEO, Caisse de dépôt et placement du Québec


Sadjadpour, Karim (USA), Senior Fellow, Carnegie Endowment for International Peace


Sáenz de Santamaría, Soraya (ESP), Deputy Prime Minister


Sawers, John (GBR), Chairman and Partner, Macro Advisory Partners


Schadlow, Nadia (USA), Former Deputy National Security Advisor for Strategy


Schneider-Ammann, Johann N. (CHE), Federal Councillor


Scholten, Rudolf (AUT), President, Bruno Kreisky Forum for International Dialogue


Sikorski, Radoslaw (POL), Senior Fellow, Harvard University; Former Minister of Foreign Affairs, Poland


Simsek, Mehmet (TUR), Deputy Prime Minister


Skartveit, Hanne (NOR), Political Editor, Verdens Gang


Stoltenberg, Jens (INT), Secretary General, NATO


Summers, Lawrence H. (USA), Charles W. Eliot University Professor, Harvard University


Thiel, Peter (USA), President, Thiel Capital


Topsøe, Jakob Haldor (DNK), Chairman, Haldor Topsøe Holding A/S


Turpin, Matthew (USA), Director for China, National Security Council


Wahlroos, Björn (FIN), Chairman, Sampo Group, Nordea Bank, UPM-Kymmene Corporation


Wallenberg, Marcus (SWE), Chairman, Skandinaviska Enskilda Banken AB


Woods, Ngaire (GBR), Dean, Blavatnik School of Government, Oxford University


Yetkin, Murat (TUR), Editor-in-chief, Hürriyet Daily News


Zeiler, Gerhard (AUT), President, Turner International
A cikket írta, szerkesztette:  
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)Forrás: VilagHelyzete
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT