Newsweek dec.22.: "Putyin a III. világháborúra készül" - Agyhalál, amit a nyugati Fake News háborús retorika hónapok óta művel! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Newsweek dec.22.: "Putyin a III. világháborúra készül" - Agyhalál, amit a nyugati Fake News háborús retorika hónapok óta művel!

Share This


Ha bárki meg szeretné rengetni vagy kérdőjelezni a nyugati főáramú média szavahihetőségét és Fake News propagandajellegét, semmit, de semmit nem kell tennie, csak megnéznie az ott megjelenő írásokat, hamis híreket!A NewsWeek 2017. december 22-i száma ezzel a címlappal és háborús retorikával fog megjelenni:


"Putyin a III. világháborúra készül"


A globalista nyugati médiában valami nagyon beragadt, ami a hülyeséget és a közveszélyes háborúpárti oroszellenes hangulatleltést, hamis propagandát illeti...Kifulladt és lelepleződött az "oroszokbeavatkoztakaválasztásokba"-lemez, aztán kiderült nem működött az "oroszokfenyegetéstjelentenekavilágra"-propaganda...., most megérkezett az újabb adag agyhalál....Aktuálisan a Newsweek-től.....


A brit konzervatív párt azt remélte, igazolja vádjait a Twitter vizsgálata, miszerint az RT News twitter-üzeneteivel valóban befolyásolta a brexit szavazást.

Mint a vizsgálatból kiderült, a Russia Today angol nyelvű szolgálata összesen hat twitter-üzenetet küldött szét a brexittel kapcsolatban, abból is hármat a brexit népszavazás után.

Az RT főszerkesztőnője, Margarita Szimonján kijelentette, reméli, hogy erről mindazon brit médium és politikus beszámol, akik másfél éven át ismételgették, hogy a britek az RT miatt szavaztak a brexitre.(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT