Az USA-ban 21 ezer milliárd dollárnyi sötét költségvetésre és engedély nélkül elköltött kormányzati pénzre bukkant egy közgazdász kutató a Michigan Egyetemen. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az USA-ban 21 ezer milliárd dollárnyi sötét költségvetésre és engedély nélkül elköltött kormányzati pénzre bukkant egy közgazdász kutató a Michigan Egyetemen.

Share This


21 ezer milliárd (21trillió) dollárnyi USA-n belüli 'sötét' költségvetésre és feketén elköltött kormányzati pénzre bukkant egy közgazdász kutató a Michigan Egyetemen.Az amerikai szövetségi kormányzat két minisztériuma is 21 trillió dollár nem engedélyezett (fekete) pénzt költött el 1998 és 2015 között - ezt bizonyította be és dokumentálta Mark Skidmore, Michigani Gazdaságtudományi Egyetem professzora.


"Ez még nem teljes, de találtunk 21 ezer milliárd dollárnyi nem legális engedélyezett kiadást és ebből a legnagyobb felvevő a hadsereg! A viszgált 17 évből 13 évben ezt megtaláltuk és körülbelül 11,5 ezer milliárd dollár ment csak az amerikai hadseregbe..." 
Ha emlékeztek még arra az időszakra, a fekete költségvetések létéről és az amerikai államkasszából hiányzó 20 ezer milliárd dollárról 2001-ben nyomozás is folyt és téma volt (lett volna), de másnap megtörtént 2001.szeptember 11 és minden a feledés homályába veszett..... Persze nem véletlenül...
Az sem mellékes tény, hogy jelenleg az amerikai államadósság szinte hasonlóan 21 ezer milliárd dollárhoz közelít már! (VilagHelyzete)


Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT