Hétvégére az FBI riadókészültséget adott ki a rendőrség számára sokkoló képekkel - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Hétvégére az FBI riadókészültséget adott ki a rendőrség számára sokkoló képekkel

Share This
Egy FBI forrásra hivatkozva riadókészültséget adott ki a rendőrség Louisiana állam területére, különösen a fővárosban Baton Rouge-ban, ahol lázadásokra és további rendőrgyilkosságokra számítanak. 


A rendőröknek kiadott anyagot sikerült megszerezni, ezért most közzéteszem
, mert elég sokkoló képekkel próbálják a rendőröket "trenírozni" a helyzetre és tanulságos, hogy a dokumentum képeit is a 'social médiából' veszi még az FBI is!


A sorozatos rendőri túlkapások és a rendőri intézkedések során történt szabályos kivégzések után Dallasban szabadultak el az indulatok, amikor a Black Lives Matter szervezet (egyébként Soros támogatással) tüntetésén a rendőrökre mesterlövészek célzott lövéseket adtak le. A merényletben 5 rendőr azonnal meghalt, 7 pedig megsebesült....

Ahogy egy korábbi cikkben már beszámoltam róla.... A képviselőház egykori tagja ma a dallasi rendőrgyilkosságok után azt írta Twitter üzenetében: (cikk itt)"ez már háború...."!

Az Egyesült Államokban kőkeményen pörög a forgatókönyv, mely már évek óta napirenden van: egy faji indíttatású ellenállás és utcai harc, háború forgatókönyve, mely indokolttá teszi a lakosság teljes lefegyverzését és a rendőrállam hatalmának megerősítését.


Alternativhirek.blogspot.com
VilagHelyzete.com + FB-oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT