Élő adásban szállt meg egy démon egy ismert thai színésznőt - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Élő adásban szállt meg egy démon egy ismert thai színésznőt

Share This

Élő adásban szállt meg démon egy közismert thai színésznőt a vele készült 13 perces beszélgetés közben. Ez talán elsőre sokkoló lehet azoknak, akik ilyenről még sosem hallottak.A napokban történt TV-felvétel videója szerint a thai TV körülbelül negyedórás interjút készített egy ismert modellel, színésznővel, akit elmondása szerint is többször megszáll egy 'legendás' és feltehetően kannibál szellem.

A furcsa TV felvételen megszokott módon ülnek és beszélgetnek a műsorvezetőkkel, majd egyik pillanatról a másikra furcsa szavakat és hörgő hangokat kezd el hallatni a színésznő.
A férfi műsorvezető az alkalmon kapva a démon első mondatára, mely a"Miért hoztál engem ide ?"


kihasználja a lehetőséget, hogy kérdezzen, illetve beszéljen a démonhoz és megkérdezi, miért szállta meg a nőt. Torz hangon ugyan, de válaszolja, hogy"Mert valaki ideküldött."


Ezután disznóvért követel magának és nem hajlandó megnevezni, hogy ki küldte őt.
A férfi műsorvezető viszont saját nyakláncával (mely valami felszentelt eszköz lehet) próbálja kiűzni a nőből a démont.....
Thippawan “Pui” Chaphupuang színésznő már korábban is többször beszélt arról, hogy egy gonosz szellem rendszeresen megszállja őt. 

Természetesen sem a démonok létezését, sem a videó eredetiségét és valódiságát bizonyítani nem tudom, de mint érdekesség és számtalan más esetre tekintettel megosztottam veletek.
Fordította : SBG Buddha - VilagHelyzete.com

FB-oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.comNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT