Feltörték és ellopták "Kill-Liary" Clinton védelmére kialakított stratégia teljes anyagát (Íme olvassátok!) - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Feltörték és ellopták "Kill-Liary" Clinton védelmére kialakított stratégia teljes anyagát (Íme olvassátok!)

Share This


A Guccifer 2.0 nevű hacker ellopta és közzétette Hillary Clinton védelme érdekében kialakított és elkészített demokrata stratégia teljes 59 oldalas anyagát.

A Democratic National Committee szervereiről kikerült dokumentumból kiderül, hogy "Kill-Liary" Clinton legnagyobb támadója és kritizálója Rand Paul, akivel szemben védekezni kénytelen számos kérdésben a háborúpárti és izrael-barát elnökjelölt...Achilles-ínja és legsebezhetőbb pontja ezek szerint a Líbiában elkövetett pusztítás, vereség és létrehozott káosz, illetve az ún. Benghazi-incidens, az amerikai konzulátus elleni támadás, mely Christopher Stephens és három másik amerikai diplomata halálához vezetett.

A saját készítésű belső dokumentumuk is úgy említi meg ezt a hatalmas baklövést, hogy "a kivizsgálására indított kongresszusi vizsgálat és a nyomozás hatásai politikai értelemben is pusztítóak voltak...."

A líbiai incidensre különös fókuszt helyez a dokumentum lévén, hogy Clintonné az ott végrehajtott NATO hadművelet legfontosabb mozgatórugója volt. 
A dokumentum részletesen beszél arról, mire mit kell válaszolni. Megemlítik Clinton politikai és katonai segítségét, amit az Ukrajnában létrehozott Euromajdan tüntetések érdekében tett, melyek aztán Janukovics elkergetését és Poroshenko hatalomra juttatását segítették, a NATO-terjeszkedését és Oroszország elszigetelését is....

Külön kitér a republikánus támadásokra Izrael politikáját illetően és arra alapoz, hogy "Hillary hosszú távra nyúló és személyes kapcsolatokat ápol Izrael vezetőivel. És láthatóan sokkal jobb a viszonya Benjamin Netanyahu-val, mint Barack Obama elnöknek."
Clinton támogatta az izraeli "vaskupola"-légvédelmi rendszer létrehozását is. 


A DNC elkészített és összegyűjtött minden Hillary Clinton elleni támadást és az arra lehetséges védekezéseket, megjegyzéseket, magyarázatokat.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT