A migráns-invázió mögötti igazságokról nyíltan beszél David Icke ebben a videóban (magyar felirattal) - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A migráns-invázió mögötti igazságokról nyíltan beszél David Icke ebben a videóban (magyar felirattal)

Share This


A sokak által olvasott, követett David Icke gondolatait osztotta meg a közösséggel, melyben a jó előre eltervezett bevándorlási invázió részleteiről beszél.


David Icke előadásával, amit a Brixton akadémián tartott már biztos többen találkoztatok. Nevét még azok is ismerik, akik előadásait nem hallották még (David Icke beszéd 1994-ből aktuálisabb, mint valaha)


Vélemények:
- "Segít felnyitni szemünket a valóságra, ami körülvesz bennünket".
- "A világ tele van problémákkal. Szerintem még azok, akik a fősodratú médiából tájékozódnak, azok is érzik. Az egyetlen módja, hogy megoldjuk ezeket, ha felnyitjuk a szemeket...."

- "Egyik barátom meghalt H1N1 védőoltástól. Úgyhogy szeretném, ha minél több ember ráébredne, hogy a világ, amiben élünk nem az, aminek gondoltuk. És nagyon fontos, hogy terjesszük az információt"
- "Én hiszem, hogy van egy gonosz csoportosulás, akik csak a pénzben, a hatalomban, a kontrollban érdekeltek. És nagyon tisztelem David-et, amiért nem fél kiállni és beszél róluk."

- "Az emberiség fel fog ébredni és emlékezni fog rá, hogy kicsoda,......felismeri az útelágazást, és nem hallgat többé a főáramú oktatásra és médiára...Felébredünk, hogy kik vagyunk valójában..., és hogyan teremtjük a valóságot".
- "Sok kiváló kutatást végzett. Lehet elhinni vagy nem hinni, de Ő nem fél megosztani velünk ezt és ezért nagyon hálásnak kellene lennünk neki."
A bevándorlási-invázió mögötti igazságokról nyíltan beszél David Icke ebben a videóban (magyar felirattal)

Kapcsolódó Korábbi cikkek előadások, videók:


David Icke - Ébred már az oroszlán - Teljes előadás végre magyarulDavid Icke hatalmas előadás folytatása a legkényesebb témáról, amit mindenki kerül: CionizmusMit látsz meg, ha kinyitod az elméd ? Nemcsak azt, hogyan irányítják a világot.., hanem magadat is!

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT