Tucker Carlson nem dolgozik többé a Fox News csatornánál! - jelentették be. Az egyik legismertebb arcot veszíti el a média? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Tucker Carlson nem dolgozik többé a Fox News csatornánál! - jelentették be. Az egyik legismertebb arcot veszíti el a média?

Share This
Az évek óta egyik legismertebb és legsikeresebb műsorvezető Tucker Carlson szakít a Fox News-zal! A főáramú prostituálódott médián belül is üde színfolt volt szókimondásával. (VilagHelyzete megj.)

A sztárműsorvezető és a Rupert Murdoch tulajdonában lévő Fox csatorna "megegyeztek, hogy elválnak útjaik" - áll a közleményben. 
A Fox News hétfőn jelentette be, hogy a csatorna és főműsoridős műsorvezetője, Tucker Carlson kölcsönösen megegyeztek abban, hogy több mint egy évtized után befejezik együttműködésüket.
"A FOX News Media és Tucker Carlson megállapodtak abban, hogy elválnak útjaik. Köszönjük neki, hogy műsorvezetőként és azt megelőzően közreműködőként szolgálta a hálózatot" - közölte az amerikai műsorszolgáltató, hozzátéve, hogy Carlson múlt pénteken sugározta utolsó műsorát.
A Fox köszönetét fejezte ki Carlson "a csatornának műsorvezetőként és azt megelőzően közreműködőként nyújtott szolgálataiért".

Sem a Fox, sem Carlson nem adott magyarázatot a szakításra. A csatorna közölte, hogy a Tucker Carlson Tonight múlt pénteki epizódja lesz az utolsó és helyette hétfő estétől hírműsor kerül adásba.

A csatorna anyavállalatának, a Fox Corporationnek a részvényei 4,7 százalékkal estek a bejelentés után.

Carlson a múlt héten még nem utalt a műsor befejezésére, ehelyett bejelentette, hogy a Fox számára új évadot indít a Tucker Carlson Originals című dokumentumfilm-sorozatának. 
Pénteken a Heritage Foundation konzervatív agytrösztnél tartott beszédet, amelyben ismét nem tett említést a Fox-szal való szakításról.
Hivatalos magyarázat híján széles körben elterjedtek olyan találgatások, hogy a szakításnak köze lehet a Dominion Voting Systems által a Fox ellen nemrégiben indított perhez. 

A cég rágalmazásért perelte be a csatornát egy delaware-i bíróságon, azt állítva, hogy a Fox műsorvezetői Donald Trump volt elnök "alaptalan" állításait népszerűsítették a 2020-as választásokkal kapcsolatban. 

A Fox a múlt héten 787,5 millió dollárért megegyezett a perben.

A hétvégén Alexandria Ocasio-Corteza neves kongresszusi képviselőnő is azzal érvelt, hogy Carlson a szövetségi törvények értelmében nem kerülhetne adásba.
"Ha megnézzük, amit Tucker Carlson és néhányan a Foxon csinálnak, az nagyon-nagyon egyértelműen erőszakra való felbujtás - nagyon egyértelműen erőszakra való felbujtás. És ez az a határ, amellyel hajlandónak kell lennünk megküzdeni" - mondta Alexandria Ocasio-Cortez New York-i demokrata képviselő a Fehér Ház volt sajtótitkárának, Jen Psakinak, aki jelenleg a rivális kábelcsatorna, az MSNBC műsorvezetője.
A magát "a hazugság, a nagyképűség, az önelégültség és a csoportgondolkodás esküdt ellenségének" nyilvánító Carlson esti műsora 2016-ban került először adásba, és gyorsan a legnépszerűbbé vált a Fox News kínálatában. 

2020 júniusában beállította a kábeles hírműsorok legmagasabb nézettségű negyedévének rekordját, átlagosan 4,33 millió nézővel. 

A Donald Trumppal készített legutóbbi interjúja 6,7 millió nézőt vonzott.

A VilagHelyzete azóta rendszeresen fordította szemfelnyitogató, elgondolkodtató videóit és műsorait magyar nyelvre. 

A teljes cikket fordította és szerkesztette: VilagHelyzete

Forrás és eredeti cikk címe:  Tucker Carlson breaks up with Fox News
The star host and the Rupert Murdoch-owned network “have agreed to part ways," according to a statement 
VilagHelyzete%2BTelegram%2BBanner

VilagHelyzete%202022.%20Szeptember%20Cover%20Duo

Elérhető a VilagHelyzete nyári extra száma 645 oldalon!
📖 A "Háttérhatalom Nagy Könyve" címmel 
VilagHelyzete%202022%20-%20J%C3%BAnius%20Quad
Az egy év alatt elkészített 15 VilagHelyzete e-Könyvújság sorozat legértékesebb darabját és egyedülálló tudásanyagát érheted el és őrizheted meg ezzel a 645 oldalas kiadvánnyal, amit online lapozható formában és letölthető dokumentumként is elküldök neked. A dokumentum bevezető 22 oldala itt megtekinthető

Ezt egy kedves olvasó írta, aki tegnap kapta meg a kiadványt. Az ő engedélyével megosztom hozzászólását:

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F1b819dec-b1a7-4ac5-ad2c-2fc58bc4c47f_482x231

424 oldalon érhető el a VilagHelyzete-Könyvújság
2022. április száma ✔
Benne 185 poszt / nemzetközi cikk és videó, 
23 cikk + Exkluzív Extra VilagHelyzete tudásanyag: 
Mire kell felkészülni egy gazdasági összeomlás esetén? - Összes cikk 
VilagHelyzete%202022.%20%C3%81prilis%20Triple%20Cover-min

2022. Márciusi száma ✔ Benne az"ukrán dráma" tudásanyaga + 21 cikkel és 124 extra oldallal
.com/img/a/


Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha valamelyik szám még hiányozna és teljessé szeretnéd tenni az eddig megjelent kollekciót, a 2021. júniusi / júliusi / augusztusi szeptemberi / októberi / novemberi  / decemberi és 2022. januári és 2022. februári számok szintén elérhetőek 2490 Ft-os áron, csak jelezd, hogy mely kiadványokat kéred!
.com/img/a/
.com/img/a/

Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Köszönöm! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

VilagHelyzete%2B-%2BT%25C3%25A1mogat%25C3%25A1s

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

👉 Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT