Testek internethálózatáról beszélnek ugyanazok, akik most orvosi kísérleti technológiájukat kényszerítették az emberiségre - Magyar felirattal a transzhumanista rémálom - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Testek internethálózatáról beszélnek ugyanazok, akik most orvosi kísérleti technológiájukat kényszerítették az emberiségre - Magyar felirattal a transzhumanista rémálom

Share This
Azok, akik rád akarják kényszeríteni orvosi technológiájukat, ugyanazok, akik a testek internethálózatáról (IoB) beszélnek és a 4. ipari forradalom részének tekintik transzhumanista rémálmaikat, ahol az ember már nem (csak) természetes lény, hanem szervezetét technológiai hálózatba fűző 'valami...

Az igazság abszurdabb, mint a képzelet. A Testek Internetével teljes spektrumú Mesterséges Intelligencia felügyelete alatt leszünk, egységes számításokkal mérnek majd minket, az élet  m-i-n-d-e-n  területén.

Durván hangzik igaz? Szerencse, hogy csak fikció - mondod magadban? 

Nos nem az! Mert pontosan egy ilyen jövőt képzelnek számunkra azok, akik a világjárványt és most a Great Reset háttérhatalmi tervet is ránk szabadították! 

Az “always online” üzemmódú I.o.B. implantátumaink segítségével az A.I. kiszámítja majd, hogyan KELL élnünk és meddig megtérülő életben hagyni minket. Nem lesz kötelező (az elején), csak akkor nem lesz “zöld” útlevél.

Íme a saját nyilatkozataik magyar feliratozással elkészítve!

Fordította: Exopolitika Magyarország

Amíg elfogadtatják és kiépítik az IoB-t, addig is szépen lassan megy a hozzászoktatás a technológiához és a transzhumanizmushoz: először csak zsebben, aztán a testen hordva, aztán már a testen belül.

Milyen lenne, ha a facebook és a Ray-Ban kamerás-mikrofonos A.I.-kapcsolatú szemüvegét kombinálnánk virtuális valósággal (virtual reality) vagy kiterjesztett valósággal (augmentet reality) és IoB-vel?

Mi lenne, ha a Központ által így szerzett adatok alapján utasítások vagy aktív visszacsatolások érkeznének a Testek Internetén keresztül a testünkbe implantált eszközökre?

Például valaki a szemüvegével látott egy nem engedélyezett cselekedetet és ezért a rajta kapott másik személy vérnyomás csökkentést kap, vagy látott egy nem engedélyezett személyt, akit likvidálnia kell, amihez vérnyomás növelést kap és ha nem engedelmeskedik, akkor pulzus megzavarást.

A videó bővített átirata:

Az IoB a negyedik ipari forradalom része. A 4. ipari forradalom jellemzője, hogy nem azt változtatja meg, amit teszünk, hanem azt, amik vagyunk.

Az emberi lény fogalma, mint valami természeti fogalom, nagyon meg fog változni. Egészen mostanáig olyasmikről vitáztunk, mint a szólás szabadsága. De amint hozzáférünk az emberek gondolataihoz és érzelmeihez, akkor már a gondolatok és az érzelmek szabadsága sem lesz kérdés (mert nem lesz).

Az évszázad témája a Testek Internete (Internet of Bodies). Ez orvosi beültetéseket és más eszközöket is jelent, amik beépülnek a testünkbe és az internettel egységes egészet alkotnak, a Testek Internetét.

A Testek Internete vagy IoB egy ökoszisztéma. Sok eszköz hálózata, amiket összeköt az internet (a hálózatok hálózata), és amik szoftvereket futtatnak és személyes egészségi adatokat gyűjtenek. Az IoB implantátumok nemcsak passzívan megfigyelnek, hanem aktívan meg is tudják változtatni a tested funkcióit. Akár külső parancsra: Központi utasításra vagy hálózati visszacsatolások alapján automatikusan, A.I.-támogatottan.

A Testek Internete az összessége ezeknek az eszközöknek és azoknak az adatoknak, amiket az eszközök gyűjtenek rólunk. Az egészségügyben a Testek Internete már egy ideje jelen van.

IoB - Testek Internete - Internet of Bodies

Testek Internete + A.I. + 5G + nanites = cyborg army + cyborg slave workers

Mi is a Testek Internete… Képzeld el ehhez először az A.I. erejét, a mesterséges intelligencia erejét és kombináld azt a Testek Internetével. Az A.I. automatizálja a számításokat és a kogníciót. Automatizálni tudjuk a tanulást, az észlelést, a számítások végzését.

Egy mindenre kiható, általánosan hasznosítható technológia, amit minden ipar hasznosítani fog, ami belép a munkahelyi hálózatainkba, a magánéleti hálózatainkba, az iskoláinkba, az iparainkba, a hivatalokba (kormányokba).

A Testek Internetével teljes spektrumú A.I. felügyelet alatt leszünk, egységes számításokkal mérnek majd minket, az élet m-i-n-d-e-n területén, a jövőben. Ellenőrzik és megmondják majd, hogy mit ehetünk, kivel randizhatunk, kivel kell szaporodjunk és kivel tilos, mit érezhetünk, mit vehetünk, mennyi testi energiát használhatunk.

Kiszámítják, rögzítik és megmondják majd, milyenek a vitális jeleink, hogyan teljesítünk egészségileg, milyen genetikai egyediségeink és egyedi genetikai azonosítóink vannak, mit árul el a genomunk a testi egészségünkről, a mentális egészségünkről, milyen jól teljesítünk, mennyire öregszünk, milyen fajta betegségekre vagyunk hajlamosak és ezekből az A.I. kiszámítja, meddig megtérülő életben hagyni minket.

Van egy lopakodó Orwelli kicsengése!

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT