Youtube-on ünneplik késeléseiket a londoni bandák és pontokat adnak az okozott sérülésekért - Elképesztő - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Youtube-on ünneplik késeléseiket a londoni bandák és pontokat adnak az okozott sérülésekért - Elképesztő

Share This


Brit bandák Youtube-on minden korlátozás nélkül arról rappelhetnek, hogy hogyan késelnek meg embereket. Ráadásul úgy ünneplik meg bűncselekményeiket, hogy az okozott sérülésekért jutalompontokat számolnak.


Gengek és bűnöző bandák erőszakos és nihilista rapben (melynek stílusa 'Drill') népszerűsítik a késeléses támadásokat olyan dalszövegekkel, amik joggal verik ki a biztosítékot, ahogy az a tény is, hogy a Google, mint a Youtube anyavállalata ezt büntetlenül hagyja.

Ha egy gyermek Slough-ban (London külvárosa) rátalál erre az "eredménytáblázatra", akkor azt Youtube-on keresztül teheti meg." - mondja az ex-bandatag Chris Preddie.

Ezeknek a Drill-rappereknek széles platformok állnak rendelkezésükre, hogy befolyásolják a fatalok elméjét."


Minél nagyobb a bűncselekmény, annál magasabb pontot kapsz. Minél többet és többet követsz el, annál nagyobb a népszerűségi indexed és annál magasabb helyre kerülsz a listán.Ők azt hiszik ez egy játék. Valakit kiütni és megölni valakit ez nekik szórakozás."Rhyhiem Barton mindössze 17 éves volt, amikor tavaly májusban meggyilkolták Dél-Londonban. A meggyilkolása előtt ő is erről az 'eredménytábláról' rappelt egy olyan videóban, mely már túl volt a 300.000 megtekintésen. 
Erről Sayce Holmes-Lewis beszélt a Sky News-nak. Ő volt  Rhyhiem Barton mentora és mentor-programot vezet egykori fiatal bandatagok számára Brandon Estate-en Dél-Londonban.

Ez a kép kettőjükről azon a napon készült, amikor Rhyiem-et meggyilkolták.A Sky News oknyomozó riportja szerint 50 pont jár egy fejen okozott késelésért, 30 a mellkasért, 20 a hasbaszúrásért, 10 a lábért és 5 a kézen okozott sérülésért. 


Eddig két konkrét gyilkosságot tudtak hozzákapcsolni ezekhez a bandavideókhoz.

"Londonban teljesen normális, hogy felébredsz, megreggelizel és aztán megkéselsz valakit. Mi egyáltalán nem gondoltunk arra, hogy valakinek megkárosítjuk az életét, nem gondoltunk arra, hogy megölhetünk. Talán most már igen." - mondja a riportban Robert Brag ex-bandatag.

Korábban, amikor Drill zenét hallgattam, készen álltam cselekedni."Forrás: Sky News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT