Bolton és Pompeo a katonai-ipari komplexum háborús héjái az Irán elleni harcra törekednek és Trump a kettő közti csapdában van - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Bolton és Pompeo a katonai-ipari komplexum háborús héjái az Irán elleni harcra törekednek és Trump a kettő közti csapdában van

Share This

Bolton és Pompeo a katonai-ipari komplexum háborús héjái az Irán elleni harcra törekednek és Donald Trump a kettő közti csapdában van - mondta a VilagHelyzete és más alternatív oldalak olvasói által már jól ismert békepárti Ron Paul, egykori kongresszusi képviselő.

Háborús héják Donald Trump csapatában tovább nyomják őt az Iránnal való konfliktus felé, miközben a helyzet napról-napra egyre veszélyesebbé válik a régióban.

És az elnökünk ennek pontosan a közepében áll. Oda-vissza lépked. Egyik nap azt mondja, hogy meg kell állapodnunk ezzel a katonai-ipari komplexummal. Ugyanakkor.... , felbérli ezeket a neokonokat. Ez egy igazi katyvasz és káosz..."
- mondja Ron Paul.


Minderről Ron Paul az egykori leleplező műsorokat készítő Jesse Ventura műsorában beszélt az RT News csatornán...És a világ jelentős része valószínűleg egyet is ért vele...
Itt a műsort teljes egészében megtekinthetitek.
Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)Kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:RON PAUL elképesztő "Mi lenne, ha" beszéde 

Ron Paul interjú: "A főáramú média azt akarja, hogy ellenségként szerepeltessük mindenhol Oroszországot, és ez nagyon rossz! A Deep State áll mögötte!"

Miért segítünk Szaúd-Arábiának lerombolni Jement és legyilkolni több millió embert? - Miért vesz részt az USA a jemeni népirtásban és exodus-ban a szaúdiak és az al-Kaida oldalán?

A szaúdi (-amerikai) koalíció támadást intézett Jemen fővárosában több százezres húszi demonstráció ellen!

Újabb LELEPLEZŐDÉS:Az Arab-Emirátusok titkos kínzó börtönöket működtet Jemenben. AZ USA is részt vett a "vallatásokban."

Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

Megdöbbentő videó az igazságról - A "terrorizmus elleni háború" valódi oka◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. És akkor erre még ott vannak az ufók is, aminek vetületeit rendre kihagyják az elemzésekből. Enélkül pedig hiányzik a megértés számára létfontosságú információ.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT