Az Amerikai Hadsereg kutatási központjától Oroszország destabilizálásának stratégiáját kidolgozó tanulmány került ki. Íme! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az Amerikai Hadsereg kutatási központjától Oroszország destabilizálásának stratégiáját kidolgozó tanulmány került ki. Íme!

Share ThisBeavatkozás Oroszország kibillentésére:Az Amerikai Hadsereg kutatási központjától Oroszország destabilizálásának stratégiáját kidolgozó tanulmány került ki. Íme!


Az Egyesült Államok számos gazdasági, katonai és ideológiai stratégiát alkalmazhat Oroszországgal szemben, hogy túlhajszolja és kibillentse Oroszországot." áll a hadsereg új jelentésében, ami terveket kínál az Oroszország megosztására és destabilizálására.


A tanulmány „nem erőszakos, költséghatékony lehetőségeket” vizsgál , amelyeket az Egyesült Államok és szövetségesei vethetnének be az orosz gazdaság ellen és a katonai és kormányzati struktúrák gyengítésére használhatnak majd fel.

A kutatást a Bill Gates féle RAND Corporation Arroyo Központ - az amerikai hadsereg szövetségi finanszírozású kutatási intézete folytatta.

Míg az amerikai és a globaloliberális főáramú médiából gyakorlatilag 2 éven át áradhatott az a hazugság, hogy Trump összejátszott Oroszországgal és az oroszok beavatkoztak az Egyesült Államok választásába, addig a RAND Corporation katonai jelentése nyíltan részletezi, hogyan keltsenek társadalmi elégedetlenséget, vagy megosztottságot és instablitást Oroszországon belül... 

Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. Megjegyzem az oroszok sokkal könnyebben tehetnék ezt meg az USA-val. Amúgy a dolog egy erős félreértés, mert az ilyesmi az oroszokat csak erősíti.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT