Soros 10 millió bevándorlóval akarja növelni az amerikai választópolgárok számát és tervét végrehajtani - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Soros 10 millió bevándorlóval akarja növelni az amerikai választópolgárok számát és tervét végrehajtani

Share This
A washingtoni Freebacon portál újabb, 220 oldal terjedelmű Soros-dokumentumot dolgozott fel a spekuláns kiszivárogtatott dokumentumai közül. Ez konkrét TERVET tartalmaz azzal a céllal, hogy 2018-ra az amerikai választónépesség 10 millióval növekedjen. A dokumentum bemutatja, hogy a cél elérésére milyen stratégiát és taktikát kell követnie a Nyílt Társadalom Alapítványnak.
Ennek egyik eszköze a bevándorlók és 'színes közösségek' teljes politikai, gazdasági és civil szférabeli „egyenjogúsítása”.
A választási regisztrálás korlátait fel kell lazítani, ajánlja a dokumentum.Saját megjegyzés:
Kétségem sincs afelől, hogy ezt a tervet Európában is végre akarják vagy fogják hajtani a bevándorlókkal elárasztásos terv után, így közvetlenül befolyásolhatók a választások liberálisabb irányba és lazíthatók fel a nemzeti gondolkodású társadalmak, országok...Hiszen hogyan is lenne értelme nemzeti összetartozásról, értékekről, közös gondolkodásról beszélni egy olyan társadalomban, ahol ezek mit sem számítanak?....Ráadásul a hagyományos nemzeti értékek a "címkézés segítségével" ellátva szélsőségesnek is nyilváníthatók (lásd..-náci, fasiszta, szélsőjobbos, -ista, -pista, -anarchista....), mivel a nemzeti értékek védelme és az értük való kiállás sértik a társadalomba "berakott / beengedett", párhuzamos társadalomban élő iraki, afgán, szír, pakisztáni, india, szomáliai, marokkói, nigériai.... stb. lakosságot....

Főleg attól a fázistól válik meghatározóvá a dolog, amikor már önálló politikai csoportosulásként, szavazati jogot szerezve, vagy sokkal nagyobb demográfiai népszaporulattal első és másodgenerációs százezrek, netán milliók jelennek meg.

Onnantól kezdve maga a "NEMZET" szó is értelmét veszti...
Talán pont ez a cél..... (SBG Buddha-VilagHelyzete.com)


Kapcsolódó cikkek:

Soros György döbbenetes tevékenységéről 2500 fájlt publikáltak hekkerek! Kikerült végre! Jöhet a Clinton Alapítvány!
Clintonék megölették az FBI-hoz tartó Wikileaks informátort - Már az FBI is fél a Clinton-bűnszervezettőlSBG Buddha - VilagHelyzete.com


Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT