Hogyan válasszuk ki a legjobb fogadási oldalt Magyarországon? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Hogyan válasszuk ki a legjobb fogadási oldalt Magyarországon?

Share This

Hogyan válasszuk ki a legjobb fogadási oldalt Magyarországon?

A legjobb magyarországi fogadóiroda kiválasztása nem könnyű feladat. A következő néhány bekezdésben bemutatjuk azokat az igazán fontos szempontokat, amelyek alapján a bukmékereket mérlegeljük.

·        Mivel egy általunk ismert sportágra fogadunk, ezért fontos a bukméker fogadási ajánlata. Legyen az egy olyan sportág, ami érdekel minket.

·        Kapjunk bónuszokat és promóciókat - lehetőleg folyamatosan és minél többet.

·        Persze csak a biztosra menjünk, hiszen pénzügyi és személyes adataink nem játék, hanem komoly dolog.

·        Folyamatosan kutassuk fel a legjobb nyereményszorzókat, hiszen minél magasabb szorzót találunk egy-egy eseményhez, annál nagyobb nyereményeket nyerhetünk.

·        Ha a mobil fogadás online is érdekel minket, akkor nézzük meg, hogy az adott oldal mobilról is elérhető-e. Utolsó fontos szempontunk az ügyfélszolgálat, amit gyakran figyelmen kívül hagyunk, pedig ez egy igazán alulértékelt szakmai hely.

✅ Online bukmékerek kínálata Magyarországon

Az első dolog, amit érdemes megnézni a magyarországi fogadás online oldalon, természetesen az elérhető sportágak listája. Miért regisztrálnál egy olyan sportfogadási oldalra, ahol nem tudsz fogadni a kedvenc sportágadra? Ennek semmi értelme nem lenne.

Tisztázza, hogy pontosan milyen sportágak érdeklik. Döntsd el magad, hogy mely sportágakat ismered eléggé ahhoz, hogy pénzt keress. Nézze meg ezt a mérkőzést, és inspirálódjon.

✅ Biztonsági óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy csak hiteles, megbízható és tisztességes oldalakon regisztráljon. A magyarországi online sportfogadási oldalra bízod a személyes és pénzügyi adataidat, ezért alaposan nézd meg, hogy kire bízol ennyit.

Győződjön meg róla, hogy az oldal érvényes szerencsejáték-engedéllyel rendelkezik. Továbbá adatvédelmi szempontból fontos, hogy milyen titkosítási rendszert használ az oldal. A legelterjedtebbek az SSL (Secure Socket Layer) alapú rendszerek, amelyek abszolút biztonságot nyújtanak, senki nem tudja feltörni az adataidat. Nem érdemes olyan oldalon regisztrálni, amelyik nem rendelkezik ilyennel.

✅ Jó esélyek a magyar sportfogadóknál

Válassz olyan oldalt, ahol általában a legjobb oddsokat találod kedvenc sportágad mérkőzéseire. Ez azért fontos, mert minél magasabb oddsra fogadsz, annál több pénzt nyerhetsz. Nem számít, hogy egy adott eseményre 1.30-as vagy 1.50-es szorzóval fogadsz. Aki kifejezetten ezt keresi, meglepően nagy különbségeket találhat a magyar bukmékerek ajánlatai között!

✅ Mobil támogatás

Napjainkban egyre népszerűbbé válik az élő fogadás. Persze nem ez az egyetlen ok, de a mobilfogadás népszerűsége részben ennek is köszönhető - hiszen mobilról még gyorsabban, egyszerűbben és kényelmesebben fogadhatunk élő eseményekre. 

A magyar játékosok már a legtöbb fogadóoldalról letölthetnek sportfogadási alkalmazásokat. Ha ez nem elérhető, akkor legalább az oldal mobilra optimalizált, azaz az oldal minden fontos funkciója tökéletesen elérhető mobilról.

Az alkalmazások kezelése is nagyon egyszerű, bárki meg tudja csinálni. Bizonyos esetekben a játékhoz külön mobil bónusz is jár. A kifizetés, azaz a kifizetés szintén könnyen, kényelmesen és gyorsan megoldható mobiltelefon segítségével. Természetesen bizonyos feltételekhez kötött, de ma már szinte bármilyen mobiltelefonnal lehet játszani.

✅ Online bukmékerek ügyfélszolgálata Magyarországon

Egyszerűen nincs olyan, hogy gond nélkül intézzük pénzügyeinket, játsszunk, szórakozzunk és minden zökkenőmentesen menjen. Valami rossz biztosan történik.

Előfordulhat például, hogy az élő fogadást nem menti el a rendszer, vagy késik a kifizetés, vagy a kifizetés pénz helyett hibaüzenetet küld. Vagy a bónuszok nem érkeznek meg. Bármi megtörténhet bármelyik helyzetben.

Ilyen esetekben azonban nem kell kétségbeesni - feltéve, hogy a magyarországi sportfogadási oldal legális, és a sportfogadási oldal, ahol regisztráltál, megbízható. És ha ez így van, akkor az ügyfélszolgálat is remek, aki remélhetőleg elérhető lesz online chaten keresztül, vagy e-mailben.

 Hogyan fogadhatsz sportfogadásra Magyarországon

 1. lépés - Regisztrálj a magyar fogadási oldalon

Természetesen az első lépés, hogy válasszon egy magyarországi sportfogadási oldalt. Választhatsz egyet a listából, vagy ha egyik sem tetszik, akkor a fenti útmutató segítségével megtalálhatod a saját kedvenc oldaladat. Ezután kattints a Regisztráció gombra, add meg személyes adataidat és folytasd. Ezt követően adja meg a címét és a használni kívánt pénznemet. Fogadd el a bónuszt és az általános szerződési feltételeket, majd regisztrálj!

 

2. lépés - Befizetés

Ezután következik a pénzfeltöltés. Ehhez jelentkezz be az új számládra, és kattints a Befizetés gombra. A lehetséges fizetési módok a további szövegben jelennek meg. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, add meg az adataidat, majd add meg, hogy mennyi pénzt szeretnél átutalni a fogadási számládra. Ezt követően erősítse meg a befizetést, és ha helyes adatokat adott meg, a pénz megjelenik a számláján. Ezzel máris elkezdhetsz játszani.

 

3. lépés - Fogadáskötés a magyar fogadási oldalakon

Most már tényleg rajtunk múlik, hogy megtegyük-e a tétet. Ehhez először is ki kell választanunk, hogy milyen sportágra szeretnénk fogadni. Menjünk tehát a főmenüben a sport szekcióba, majd válasszuk ki a bal oldali menü oszlopból a kedvenc sportágunkat. Mondjuk például a focit, keressük meg a listában, és kattintsunk rá.

 

Ezután megjelennek a következő mérkőzések. Válasszuk ki azt, amelyre fogadni szeretnénk. Alapértelmezés szerint az 1X2-es piacot láthatjuk, tehát a mérkőzés a hazai csapat győzelmével, a vendégcsapat győzelmével vagy döntetlennel végződik. Ezt megváltoztathatjuk, és a mérkőzés melletti nyílra kattintva az összes fogadási piac láthatóvá válik. Nagyobb mérkőzések esetén több száz fogadási ajánlat közül választhatunk.

 

Ha még órák vagy akár napok vannak hátra a mérkőzésig, akkor a mérkőzés előtt is megtehetjük a fogadást. Ha a mérkőzés már elkezdődött, ugyanígy akár élőben is fogadhatunk. Hosszú távú fogadások esetén kattintsunk a fenti menüsorban a "Végső fogadások" gombra, itt megtaláljuk az elérhető ajánlatokat.

 

 4. lépés - Fogadás megtétele

Ha kiválasztotta, hogy mire szeretne fogadni, kattintson az Önnek megfelelő piacokra. Ezután a jobb alsó sarokban megjelenik a fogadószelvénye. Kattintson a további szorzókra, ha más eseményekkel kombinált vagy többszörös fogadást szeretne kötni. Adja meg a tét összegét, és kattintson a "Fogadás" gombra. Erősítse meg, és máris sikeresen elküldte a szelvényét. Ha pedig nyersz, az összeg pillanatokon belül automatikusan jóváírásra kerül a számládon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT