Orbán Viktor nyíltan figyelmeztetett ma a háttérhatalom "Agenda 2030" tervére, mely a pandémiánál is rosszabb lesz! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Orbán Viktor nyíltan figyelmeztetett ma a háttérhatalom "Agenda 2030" tervére, mely a pandémiánál is rosszabb lesz!

Share This
Orbán Viktor a Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évindító beszédében sokak számára burkoltan, de mégis nyíltan figyelmeztetett a háttérhatalom "Agenda 2030" tervére, mely a pandémiánál is rosszabb lesz és még nagyobb megpróbáltatás elé fogja a világot állítani.

A legtöbb ember fülét valószínűleg nem is ütötte meg ez a pár mondat, bár biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül hagyta a végére a magyar miniszterelnök sem a célzást.

Akik a VilagHelyzete cikkeiből és írásaiból már ismerik azt a folyamatot, ami az Új Világrend létrehozását előzi meg, számukra biztos, hogy megcsendült az a bizonyos csengő, amikor hallották ezt a pár mondatot.

Orbán Viktor ugyanis nyíltan kimondta (ami még csak a tervekben szerepel, bár előszobája most a szemünk láttára és a mi részvételünkkel rajzolódott ki 2020-2022-ben), miszerint 2030-ra a világ teljesen megváltozik, mégpedig olyan irányba, mely a mostani pandémiánál is rosszabb lesz és a legnagyobb megpróbáltatásnak teszi ki majd a nemzetállamokat.

Igaza van. Jól tudja. Így lesz, csak nem igazán szoktak még erről beszélni....

Egy átlag hallgató vagy TV-néző valószínűleg azért nem reagál az ilyen információkra, mert nem hallott még soha a háttérhatalom "Agenda 2030"-tervéről, vagy a már most is zajló ID 2020 programról sem.

Sőt az a lehetetlen helyzet is előfordulhat, hogy a Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum által meghiredett Great Reset tervről sem értesült még soha....

Orbán Viktor viszont nagyon is képben van és mivel a VilagHelyzete olvasói évekkel ezelőtt olvashattak már az Új Világrend létrehozásának fázisairól a cikkeimben, ezért úgy éreztem erre a kis 2 perces részre mindenképp fel kell hívnom a figyelmeteket a több mint 2 órás mai iparkamarai tájékoztatóból kiragadva.

➽ Vírus-diktátorok és zsarnokok iskolája: A háttérhatalom Great Reset tervének végrehajtását ezen "Fiatal Globális" politikusokra bízták - Klaus Schwab inkubátorából

Biztos vagyok benne, hogy "globális fiatal vezetőként" Orbán Viktor képben van a mostani évtizedünket minden eddiginél jobban befolyásoló átalakulási folyamatokkal kapcsolatban, nemcsak a világjárvány létrehozásával elindult ID 2020 programmal, de akár a 2025-28-as Rockefeller tervet illetően is, mely elvezet majd ahhoz a bizonyos 2030 körüli "nagy megrázkódtatáshoz", amit Agendaként tol és visz keresztül a saját maga létezését is letagadó szervezett magánhatalomként működő pénzhatalmi világelit és amely történet az Új Világrendben végződik majd a káosz létrehozása után. 
Ordo ab Chao....

És akkor szó szerint következzenek Orbán Viktor mondatai:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
2030 környékén, amikor mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban - amiről már most nincs időm beszélni -, de Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog.

Arra a 2030 környéki időpontra, ami minden nemzetet megpróbál majd és komoly, ennél a mostani pandémiánál sokkal nagyobb stressz-teszt alá helyez majd.

Arra a 2030-as időpontra a mi nemzetünknek, a mi nemzeti közösségünknek, ideértve annak a gazdaságát olyan állapotban kell lenni, hogy azokat a kihívásokat majd ott és akkor bírjuk, sőt gyarapodásra tudjuk felhasználni! 

 

A teljes tájékoztató itt megtekinthető

VilagHelyzete előzmény-cikkek:

2013: Az Új Világrend üzenete - A kapujában vagyunk, így itt az idő megismerkedni vele

2013: Milyen célokkal menetelünk büszkén és tudatlanul ? Az Illuminati célkitűzései....

2014: Így uralunk mindent,mi vagyunk az ILLUMINATI - Ezeket a területeket és a jövőt is irányítjuk!

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettünk volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt.

De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé.
Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk."

(David Rockefeller, a Trilaterális Bizottság találkozójához 1991 júniusában intézett beszéde)
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Csak egy megfelelően nagy válságra van szükség és a nemzetek el fogják fogadni az Új Világrendet"    (David Rockefeller)

"Világkormányunk lesz! Akár akarják ezt, akár nem. A kérdés csupán az, hogy konszenzussal jön-e létre ez a Világkormány vagy pedig erőszakkal" (James Warburg-1950.02.17)👉 Ezt fogjuk átélni 2023-ig, ha követjük a Világgazdasági Fórum Great Reset TERVÉT, mely nem fog kegyelmezni - TIME Magazine

/A TELJES KÖNYVET innen letölthetitek: COVID-19: The Great Reset /
https://1lib.eu/book/7220811/594470

👉 A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

👉 "Build back better" - Ha ezek mind ugyanazt mondják, akkor tudjuk, hogy megtévesztéssel állunk szemben - A Great Reset új szlogenje

► Valójában ez áll a lakástulajdon elleni háború mögött? A háttérhatalmi Great Reset Terv legdurvább fázisa kerülhet sorra

➽ Három történelmi folyamat végjátékának egybeesésével sorsfordulóhoz érkezett az emberi civilizáció - Ernst Wolff előadása a bécsi jövőkonferencián

➽ "Tervszerű pusztítás" - Ernst-Wolff újságíró szakértő előadása a jelenleg is zajló folyamatokról

➽ A háttérhatalom Great Reset Terve - Interjú Dr Hossó Andrea közgazdásszal az Új Világrendről

► MONOPOLY - Kié lett a világ 2021-re? - Sokkoló dokumentumfilm magyar felirattal

Bomba erejű leleplezés a világjárványt és diktatúrát ránk szabadító erőkről - David Martin előadása és cikk magyarul

► Klaus Schwab már 2016-ban egy mikrochip formájában beültethető, 10 éven belül kötelező globális egészségügyi igazolványt szorgalmazott

👉 Davos dekódolva - A globális végjáték tényfeltáró dokumentumfilm és cikk! A világjárvány még csak a kezdet!

👉 A híres "ÚJ NORMA" teljes dokumentumfilm magyarul - Nem hinnéd el, milyen folyamatok zajlanak a fejünk felett!

➽ Holland képviselő felszólalt a 2010-es Rockefeller-tervről, ami a mostani folyamatokat vázolta és a VilagHelyzete 2012-ben közzétette

➽ A Jelentés, amit mindenkinek el kellene olvasni - Report From Iron Mountain

👉 Egy nagyon jó magyar nyelvű Soundcloud beszélgetést ajánlok a témában, amit a Hetek Magazin készített:

1 megjegyzés:

  1. Agybeteg, hülyék mind, akik ezt elhiszik és terjesztik. K<lönösen ez a világ helyzete blogg írója. Minden szava ostoba hazugság!!
    Ne higgye el senki. Csapások mindig vannak, nem kell hinni ilyen szars@g elméletének! Ne hidd el!! Bízz Istenben!!

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT