Drámai lépés következik Nagy-Britanniában a jövő héten - Teljes nemzeti lezárás - belső információk szerint! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Drámai lépés következik Nagy-Britanniában a jövő héten - Teljes nemzeti lezárás - belső információk szerint!

Share This

Drámai lépés következik Nagy-Britanniában a jövő héten - belső információk szerint!

A hírek szerint Boris Johnson brit miniszterelnök a jövő héten 'nemzeti zárolást' vezet be, miután tudományos tanácsadói arra figyelmeztettek, hogy az NHS egészségügyi ellátási rendszere december közepére összeomolhat és több mint 85 000 ember halhat meg ezen a télen. December 17-ig minden kórház megtelhet a hivatalos előrejelzés szerint.

A drámai lépést várhatóan valamikor a jövő héten jelentik be - számolt be a Times újság és a Daily Mail péntek este a Downing Street 10-ből származó forrásokra hivatkozva. A feltételezett zárolás részletei vagy időtartama még nem ismertek.

Állítólag Boris Johnson a hétvégén találkozik Észak-Írország, Skócia és Wales vezetőivel, hogy kidolgozzák a „közös megközelítést a karácsonyról”, mivel kabinetje is eléggé megosztott az új bezárással kapcsolatban. Matt Hancock egészségügyi és szociális titkár és Michael Gove kabinetügyi miniszter állítólag támogatják az intézkedést, míg Rishi Sunak kancellár fenntartásokkal él.


A nyugtalanító jelentések azután következnek, hogy a SAGE bizottsága a Downing Street 10. szám alatt komor felmérést nyújtott be arról, hogy a koronavírus „lényegesen” gyorsabban terjed , mint az eredeti „legrosszabb eset” előrejelzéseik és ha folytatja jelenlegi pályáját, akkor több mint 85 000 embert megölne a télen.

Eddig több mint 46 000 halálesetet tulajdonítottak a koronavírusnak az Egyesült Királyságban a pandémia kezdete óta bekövetkezett mintegy 992 000 fertőzésből.
A Mail arról számolt be, hogy a Nemzeti Statisztikai Hivatalra hivatkozva naponta 50 000 brit fertőződött meg. Csütörtökön azonban az Egyesült Királyság 23 065 új fertőzést és 280 új halálesetet regisztrált.

A tudósok Chris Whitty orvos-főorvos és Sir Patrick Vallance tudományos főtanácsadó vezetésével figyelmeztették Johnsont, hogy Angliában minden kórház megtelik december 17-ig.

Péntek reggelre Dominic Raab külügyminiszter még mindig a jelenlegi többszintű stratégiát védte, mondván, hogy a nemzeti zárolást „kétségbeejtően igazságtalannak” fogják tekinteni a kevésbé érintett területeken.

A lezárás kritikusai elítélték a "circuit-breaker" (a normális körforgást megszakító) bezárás fogalmát , mondván, hogy a korábbi ilyen intézkedések alig vagy egyáltalán nem akadályozták meg a vírus terjedését.

 "A karácsony megmentése érdekében a négyhetes zárolás koncepciója még kegyetlenebb és embertelenebb politika, amely tovább fokozza a növekvő mentális egészségügyi válságot - mindezt azzal indokolják, hogy hamis reményeket kergetnek" - mondta Jon Dobinson, a Recovery csoport munkatársa. 
 "Az emberek ezrével halnak meg a lezárás és a korlátozások miatt: itt az ideje erre koncentrálni."- tette hozzá.
A SAGE tudósai szerint már túl vagyunk a legrosszabb forgatókönyv verzióin és a helyzet sokkal súlyosabb.... (Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete)

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► Az Amazon betiltotta James Perloff "járványt" leleplező könyvét - Tényleg a legsötétebb orwelli világ felé sodródunk

► Kissinger szerint a globális VILÁGKORMÁNY a megoldás, mert még az USA sem tudja legyőzni a CoViD-19-et egyedül

► Globális kormányzásra és világkormányra szólít fel az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke a világjárvány kapcsán!

❗ PROBLEM - REACTION - SOLUTION - A manipuláció alapképlete mindig működik! Globálisan is!

➽ Elon Musk ledobta az igazságbombát a Covid-19 körüli diagnosztizálásra és az egészségügyre is.

❗ Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását 2020.05.14. - Deep State, Bill Gates és a szabadság felszámolása

➽ A kormányoknak igazából fogalmuk sincs, mit kezdjenek a Covid-19-cel, de bezárnak minket, ahelyett, hogy ezt beismernék - RT News

➽ A COVID-19 amerikai katonai laborból ered és valószínűleg onnan került Kínába a Wuhani Katonai Játékok idején - állítja a kínai állami média

➽ COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

➽ Kelet-Európa a Covid-19 elleni harcban messze megverte a Nyugatot, mely képtelen ezt elismerni felsőbbrendűségi komplexusa miatt

► A koronavírus a kapitalizmus végét fogja jelenteni? Ahogy a pestisjárvány is lázadásokat és egy teljesen új korszakot indított el. (Al-Jazeera)

► Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

➽ Bill Gates, az eugenika és a népességcsökkentés összekapcsolódása - Az Eugenika és népességcsökkentés igaz története


◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT