Az oltásipari lobbi ellenére az emberek többségének esze ágában sincs beoltatni magát a Covid-vakcinával - mutatják a közvéleménykutatások - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az oltásipari lobbi ellenére az emberek többségének esze ágában sincs beoltatni magát a Covid-vakcinával - mutatják a közvéleménykutatások

Share This


A világ számos országában, így Magyarországon is megkérdezte a polgárokat több médium (főáramú és alternatív egyaránt) arról, hogy amennyiben előállnának egy hivatalos Covid-19 elleni vakcinával, akkor az emberek hajlandóak lennének-e beoltatni magukat vele.
A közvéleménykutatások eredménye nem okozott meglepetést: - Vagy teljes mértékű elutasítás és esze ágában sincs beadatni az embereknek azt... (lásd alternatív média olvasói vagy tájékozottabb emberek)...
- Vagy a többség elutasítja és nem adatná be magának
(lásd főáramú média közvéleménykutatása
És bár hihetetlen, de mégis egyértelmű politikai beállítódás is kimutatható:

1. A baloldaliak jelentős hányada (demokarata pártiak, szocialisták, liberálisok) beadatná az oltóanyagot és kifejezetten oltáspárti. Olyannyira, hogy sokan még a Covid-vakcina kötelezővé tétele mellett kardoskodnak.

2. A jobboldaliak jelentős része (republikánusok, konzervatívok, patrióták) abszolút Covid-vakcina (és sokszor egyéb vakcina) ellenes és esze ágában sincs sem magának, sem családjának beadatni a vakcinát. Sokan közülük eleve oltásellenesek.

- A demokrata párti szavazók 55%-a beadatná.
- A republikánus szavazóknak csak 37 %-a,
- míg a függetleneknek 34%-a. 


A Floridai Egyetem biostatisztikusa, Natalie Dean megjegyezte ezzel kapcsolatosan:.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/Azt várjuk el az amerikaiaktól, hogy értsenek egyet a vakcinával és oltással még azelőtt, hogy az egyáltalán elkészült volna?" 

Én magam vakcinakutató létemre is a bizonytalanok közé sorolnám magam és arra szavaznék, hogy 'nem biztos, hogy beoltatnám' magam vele."

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/Semmi más nem áll jelenleg rendelkezésünkre, mint az állatkísérletek adatai, immunválaszokról szóló adatok, amiket még korábbi kísérletekből és egyéb betegségekkel kapcsolatos, hasonló vakcinakutatásokból tudunk.

Olyan bizonyító erejű dolog, mely a Covid-19 vakcinával kapcsolatban meggyőzne engem, vagy egyáltalán szeretteimnek javasolnám a beadását, JELENLEG NEM ÁLL RENDELKEZÉSRE!" - szögezte le egyértelműen a vakcinakutató. 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

Annak ellenére, hogy minden főáramú média és politikus 0-24h-ban tolja azt a narratívát, hogy "mindaddig fent kell tartani minden korlátozást, amíg el nem készül a vakcina" és mint valami megváltóként, megmentőként tekintenek rá és próbálják elérni, hogy a társadalom is így érezzen.

Úgy tesznek, mintha bármilyen Covid-oltás egyáltalán jelenthetne megoldást vagy mondjuk úgy: egyértelmű megoldást jelentene.Egy önkéntest koronavírus-vakcinával oltanak be a National Institutes of Health és biotech vállalat, a Moderna jelenlegi kísérletében


Mivel megölték teljesen a világjárvánnyal kapcsolatos hivatalos vitát, párbeszédet és minden olyan hangot elhallgattatnak - legyen az akár orvosi szakvélemény, sajtótéjékoztató vagy akár józan emberi kérdés - , mely érdemi eszmecserét folytatna a koronavírus-jelenségről és a világjárvány tüneteiről..., így az egész egy egyoldalú ideológiai kérdéssé silányult orvosi probléma és kérdés helyett! 
Holott az egészségünkről van szó, a vírusok és pláne az oltóanyagok tekintetében egyaránt. Jól emlékszünk még a H1N1 gigászi kampányra, téves oltásokra és súlyos mellékhatásokra következményekre. De ide sorolhatnám a sertésinfluenza, majd madárinfluenza körüli kampányt is. Mára kiderült, hogy kik álltak mögötte, de ezt a főáramú médiában soha nem fogják bemutatni. A VilagHelyzete által közzétett és eddig 3,500 szavazat (nem reprezentatív) alapján az olvasók 92%-a egyáltalán nem adatná be, míg 8% beadatná magának a Covid-19 ellen bejelentett oltást:

➽ Megerősítették a H1N1 vakcina és az idegbénulás közötti kapcsolatotAz egyetlen dolog, ami tény, hogy egy oltóanyag kifejlesztéséhez, kipróbálásához, először állatkísérletekre, majd embereken végzett teszteléséhez legalább 4-5 évre van szükség. 


Amennyiben hamarabb és több évi kipróbálás nélkül eresztenek rá a társadalomra bármilyen oltóanyagot a BigPharma gyógyszergyárai vagy Bill Gates magánvállalkozásai az egyértelmű kockázatot jelenthet
- ezt gondolom senki sem vitatja.
➽ Védőoltásokban a leukémia, AIDS és Rák vírusok ? A legnagyobb tudós ismerte be...+ a H1N1 botrány igazságaiEnnek ellenére például Alex Azar, amerikai egészségügyi államtitkár azt nyilatkozta szerdán, hogy .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

"Nagyon is reális vagy hihető, hogy akár már 2020 őszre vagy év végére egy hivatalos Covid-19 vakcinával, több tízmillió oltóanyaggal tudnak előállni." Fordította, szerkesztette és saját vélemény: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: New York Times / Infowars➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽Megerősítették a H1N1 vakcina és az idegbénulás közötti kapcsolatot


➽ Védőoltásokban a leukémia, AIDS és Rák vírusok ? A legnagyobb tudós ismerte be...+ a H1N1 botrány igazságai
➽ Jane Bürgermeister II - Mi is történt a sertésinfluenzával?


◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT