Több ezren követelik már, hogy a dél-afrikai fehéreket fogadja be az USA és Európa, mivel ott lemészárolják őket és elkobozzák földjeiket - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Több ezren követelik már, hogy a dél-afrikai fehéreket fogadja be az USA és Európa, mivel ott lemészárolják őket és elkobozzák földjeiket

Share This


Már elérte végre a főáramú médiát a hír, miszerint több ezer ember követeli, hogy Trump és az USA fogadja be azokat a dél-afrikai fehéreket (búrokat), akik sorra menekülnek el Dél-Afrikából, mióta a feketék vették át az irányítást és kifosztják vagy lemészárolják őket.

Ráadásul törvényt fogadtak el, hogy a fehérek eddig rendben művelt földjeit minden kompenzáció nélkül elkobozzák és odaadják a feketéknek.

Az országban naponta mészárolnak le a legbrutálisabb állati módon egész fehér családokat és gazdákat, de egyébként is borzalmassá vált a közbiztonság. Az ország a szemétben, piszokban és bűnbandák garázdálkodásában szenved.

Gyakorlatilag veszélyben van a fehérek élete. De mivel a búrok egykori holland, német és hugenotta gyarmatosítók leszármazottai, mindig is Dél-Afrikában éltek és hazájuknak tekintik, nem mindenki akar vagy tud elmenekülni.

A petícióban 12.000 ember követeli, hogy az USA nekik nyújtson inkább menedéket!

Ugyanilyen kezdeményezést már elindítottak Európában, ahol  már 17.000-en Jean-Claude Junckert és Angela Merkelt is arra kérik, hogy segítsen a dél-afikai fehéreknek és Európa fogadja be őket. (VilagHelyzete)

Forrás és a cikk folytatása: Newsweek
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT