Nagyon FONTOS videó Morvai Krisztina mai felszólalásáról az EU-parlamentben: "Ne hagyjuk, hogy Majdan-teret és arab tavaszt csináljanak Magyarországból, mert jelenleg ez van a levegőben! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Nagyon FONTOS videó Morvai Krisztina mai felszólalásáról az EU-parlamentben: "Ne hagyjuk, hogy Majdan-teret és arab tavaszt csináljanak Magyarországból, mert jelenleg ez van a levegőben!

Share This
Nagyon FONTOS videó Morvai Krisztina mai felszólalásáról az EU-parlamentben!
Csodálkoztam, hogy ezt ott így ki merte jelenteni, mert 100%-osan igaza van sajnos.Elárulom, miért:
Ezekben a napokban is folyik egy Ukrajna-mintára vagy a romániai tüntetéseket másoló forgatókönyv alapján létrehozott káosz előídézése Magyarországon, amit arra az esetre dolgoztak ki még a télen, ha bekövetkezne az az eset vasárnap, amit a globalista erők nem akartak megtapasztalni.

A felforgatás és káosz létrehozásával párhuzamosan
információim szerint aktivizálták a magyarországi kapcsolatokkal rendelkező külföldi Antifa-anarchista szélsőbaloldali brigádokat, akik provokációk és támadások végrehajtásával érkeznek hamarosan Magyarországra.

Céljuk
és a magyar álcivil szervezetek / aktivisták célja egy olyan helyzet létrehozása, ahol a kormány kénytelen rendőri erőket bevetni vagy erőszakot, őrizetbevételeket alkalmazni, amit majd lehet mutogatni a világsajtóban még tovább fokozva a lejárató hadjáratot a háttérhatalmi globalista prostituált sajtóban.... a "na ugye diktatúra!" - főcímekkel és újabb ezt követő brüsszeli intézkedésekkel karöltve.... (SBG Buddha megj. - VilagHelyzete)"Majdan-szag van a levegőben" - mondta az EU-Parlamentben ma Morvai Krisztina! 


Magyarországot, majd Lengyelországot ültették a „vádlottak padjára” április 12-én az Európai Parlamentben. Morvai Krisztina felszólalásaiban helyretette a nemzeti függetlenségüket védő tagállamokkal szemben fellépő bosszúszomjas eurokratákat.

"Ne hagyjuk, hogy Ukrajnát, Majdan-teret és arab tavaszt csináljanak Magyarországból, mert jelenleg ez van a levegőben. Sem Magyarország, sem Lengyelország sorsát az önök pimaszsága nem fogja meghatározni! 

Mindig is volt kultúránk, van büszkeségünk, van történelmünk, gazdaságunk és nemzeti büszekésünk! A végtelenségig önök ezt nem fogják tudni csinálni velünk.

Viszont a nemzeti egységet, a nemzeti ellenállást erősíti az önök folyamatos gyalázkodása! 

Nem szabad hagynunk, hogy destabilizálják az országot! 
Isten óvja és vezesse Magyarországot! Isten óvja Lengyelországot!"(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. Már elnézést, de információim szerint a bújkáló Janukovics rezsimjének tagjaitól összesen már fél tonna lopott aranyat foglaltak le az ukrán hatóságok. Ezzel nem a Soros-befolyást akarom vitatni, de a majdani tüntetőknek megvolt a saját okuk, hogy az akkor rezsim ellen demonstráljanak. Akárcsak ma Budapesten. Az embereknek elegük van az oligarchákból, strómanokból, korrupt politikusokból. A lenyúlt közpénzek pont a mindenki számára látható helyekről hiányoznak, az egészségügyből, a munkahelyteremtő beruházásokból, az úthálózatból, az oktatásból. Feudális rendszer épül, az is a rosszabbik fajtából. Egyes vélemények szerint a leghatékonyabb kormányzási mód a jószándékú diktatúra, amit a tekintélytisztelő magyarok még talán el is fogadnának, csak a jó szándék hiányzik. Egy nagyon szűk réteg a többiek kárára gazdagodik. A jó szándék,a pozitív példa kutatására irányuló igyekezet hiánya egyértelmű. Pl. a Mészáros Lőrinc cégeinél dolgozó munkavállalók az országos átlag alatt keresnek. Az őt és hasonló pozícíót betöltő társait védelmező kormányzati arrogancia bicskanyitogató.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT