Még a brit hírszerzés egykori vezetője is megkérdőjelezi a szíriai vegyi támadást és a Fehér Sisakosok beszámolójára alapozott vádakat - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Még a brit hírszerzés egykori vezetője is megkérdőjelezi a szíriai vegyi támadást és a Fehér Sisakosok beszámolójára alapozott vádakat

Share This


Még a brit hírszerzés egykori vezetője is megkérdőjelezi a szíriai vegyi támadást és a Fehér Sisakosok beszámolójára alapozott vádakat és részletesen beszél az egész hírszerzés hibájáról és a hatalmas politikai nyomásról, ami ilyenkor rájuk nehezedik, hogy találjanak okot a támadásra vagy katonai lépésekre.

"Mégis mi célja lett volna, vagy egyáltalán mennyir profitálhatott volna az egészből az az Assad, aki nem rég jelentette be, hogy ellenőrzés alatt tartják Douma-t és a legtöbb helyen legyőzték az iszlamista terrorista csoportokat.

Gyakorlatilag bejelenti a győzelmet, erre olyan helyen hajtana végre támadást, ami már elleőrzése alatt áll? Tudva, hogy ez azonnal támadási célpontot jelent a nyugati ellenségek részéről, akik már így is alig várják a lehetőséget a beavatkozásra? Ugyan már!Éppen ellenkzezőleg! Kik profitálnak a legjobban az amerikai támadásokból és a kormánycsapatok elleni nyugati bombázásból?
Pontosan azok a terroristák és lázadó csoportok, akiket sikerült háttérbe szorítani. És ezek a csoportok közvetlenül is együttműködnek a Fehér Sisakosok nyugati szervezettel. Ez a szervezet minden, csak nem pártatlan és nem objektív forrás jelen esetben!

Ennek ellenére az ő beszámolóikra és vádjaikra alapozva indít a hírszerzésen keresztül a nyugat összehangolt támadást? Csak nézzék meg a történelmet, hányszor követtük el ugyanezt a hibát! Az az igazság, hogy amikor én voltam a hírszerzés vezetője, már akkor is óriási nyomás nehezedett ránk....."

Kapcsolódó Cikkek:


Oroszországnak megdönthetetlen bizonyítéka van, hogy teljes mértékben False Flag megrendezett színjáték volt a szíriai vegyi támadásról szóló beszámoló!

Háborút indított Szíria ellen a 'Nyugat' - Dr. Bashar Al Jaafari Szíria állandó ENSZ nagykövetének beszéde az ENSZ-ben New-York-ban 2018 április 10-én. ÉRDEMES!

"Ki az közülünk, aki nem tette fel a kérdést magában: Háború következik? "Minden azért zajlik most, hogy ez megtörténjen" - közölte az orosz külügyi szóvivő a megdöbbentő és szomorú helyzetet(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT