Die Welt feltárás: Merkel lezárta volna, de a felelősség-vállalás hiánya miatt nyitotta meg Németország a határait! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Die Welt feltárás: Merkel lezárta volna, de a felelősség-vállalás hiánya miatt nyitotta meg Németország a határait!

Share This

Egy újságíró tárta fel: Kiderült,


"Merkel már majdnem lezárta a határt 2015. szeptemberében, de nem volt ember, aki a felelősséget felvállalja, ezért a parancsot átírták és kivezényelt rendőröket visszarendelték"


Március 13-án fog megjelenni a német piacon egy újságíró, Robin Alexander könyve, aki alaposan kikutatta, mi történt azon 2015 őszi kancellári döntés mögött, hogy kivételesen kinyitják a határt, és beengedik Németországba a Magyarországon keresztül oda tartó migránstömegeket.A migránsok be nem engedése NEM „politikai akarat hiányán múlott”. A Welt am Sonntag exkluzív betekintést kapott a könyvbe.


Akkor Merkel végül megnyitotta Németország határait, amit humanitárius szükségszerűséggel indokolt! Pedig éppen az ellenkezőjét akarta tenni:
Ugyanis – a német-osztrák határ lezárására és a migránsok visszafordítására – vonatkozó utasítást a rendőrségnek már kiadták. Erről előzetesen a koalícióban döntöttek.

2015. szeptember 12-én 17:30-kor telefonkonferenciát tartottak, amelyen
- Merkel, kabinetfőnöke, Peter Altmaier,
- Thomas de Maiziere belügyminiszter (mind CDU)
- és Horst Seehofer CSU-elnök,
- valamint Frank-Walter Steinmeier (SPD) volt külügyminiszter
- és Sigmar Gabriel SPD-elnök vett részt.
Ekkor megegyeztek abban, hogy másnap 18:00-kor bevezetik a határellenőrzést és még azokat is visszafordítják, akik menedéket akarnak kérni.Szombatra virradó éjjel egész Németországból rendőröket vezényeltek a határra. Buszokkal és helikopterekkel szállították őket.Ezután de Maiziere felhívta Merkelt. A kancellárnő csak azt kérte miniszterétől, bizonyosodjék meg arról, hogy a határ lezárása ellen a bíróságok nem emelnének kifogást és a nyilvánosság a hadsereg bevetéséről készült képek miatt nem háborodna-e fel.De Maiziere erről államtitkárokkal, vezető tisztségviselőkkel és rendőrségi vezetőkkel tanácskozott, hogy ilyen garanciák adhatóak-e. Kikérte az SPD-sek véleményét is.
DE a garanciákat nem sikerült begyűjteni! Ezért átírták a rendőrségnek már kiírt parancsot! Vagyis -vonja le a tanulságot a Die Welt mai, vasárnapi cikke /amely reggel 8 óra 26 perckor jelent meg online portálján/ - nem politikai akarat miatt történt a nyitás, hanem egyszerűen azért, mert „a döntő órában egyetlen vezető német politikus sem akadt, aki készen állt a felelősség vállalására”.

Forrás: Die Welt 

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com

JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The WorldAzonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT