600 oldalon jelent meg a VilagHelyzete-Könyvújság 2022. Márciusi száma ✔ Benne az"ukrán dráma" tudásanyaga + 21 cikkel és 124 extra oldallal - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

600 oldalon jelent meg a VilagHelyzete-Könyvújság 2022. Márciusi száma ✔ Benne az"ukrán dráma" tudásanyaga + 21 cikkel és 124 extra oldallal

Share This
600 oldalon! Ilyen még nem volt!
📌 Végre megjelent a VILAGHELYZETE - Könyvújság - 2022. Márciusi száma - 600 oldalon! ✔ Benne az"ukrán dráma" tudásanyaga +21 cikkel 124 extra oldalon.
Minden eddigi terjedelmet és képzeletet felülmúlva, rekord méretű VilagHelyzete Online Könyvújsággal készültem el nektek

❗ 600 oldalas lett, mert beleszerkesztettem a 2014-től kezdve Ukrajnáról és az ukrán háború mögött álló erőkről és céljaikról írt cikkeimet ahogy ígértem.
Valószínűleg pont ezek miatt törölte le teljesen a blogger 2022. 02.28-án a VilagHelyzete blogot.
ℹ ELŐZETES - hogyan is néz ez ki és miért egyedülálló:
VILAGHELYZETE - Könyvújság - 2022. MÁRCIUS - 600 oldalon! ✔
Benne:
● 207 poszt / nemzetközi cikk és videó
● 15+21 cikk
● Cenzúrázatlan videók, dokumentumok és a legaktuálisabb tudásanyag
● Exkluzív 21 cikk + 124 oldalon: Az Ukrán dráma és ami mögötte van

Hónapról-hónapra folyamatos újításokkal és Magyarországon továbbra is egyedülálló módon hatalmas tartalommal, napjainkban rendkívül fontos tudásanyaggal, amit sehol máshol nem fogtok megtalálni így összegyűjtve és rendszerezve!

TÁMOGATÓKNAK és patreonosoknak, illetve mindenkinek adom szeretettel, aki fontosnak érzi, hogy segítsen és szeretné eltenni a tudásanyagot, posztokat, cikkeket, fordításokat az összes linkkel, videókkal, forrásokkal együtt!

Azokat különösen, amiket a közösségi médiában cenzúráznak és nem engednek közzétenni!
Ebben a számban is rengeteg ilyen videó, dokumentum és információ található!

Különösen amiatt, hogy az egész VilagHelyzete Blogot eltörölte a Blogger.

Ezekben az időkben ez mindennél fontosabb, ugyanis a tudás és a tájékozottság lett az egyetlen fegyverünk és védelmünk, amivel ki tudunk állni szabadságunkért.


ℹ Mindössze annyit kell tenned, hogy elküldöd az árát vagy amennyi támogatással szeretnél segíteni és én azonnal küldöm neked a Könyvújság legfrissebb vagy korábbi bármelyik számát, ahogy kéred!

📍 Ára: 2490 Ft
Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal nélkül:

Patreon:

Ha kérdésed van, írj nyugodtan: vilaghelyzete@gmail.com

A támogatók már azonnal az elkészülés napján megkapják mindig, a megrendelők pedig rögtön, ahogy kérik. 

 
Tartalmazza az összes 2022. FEBRUÁRI posztot, cikket, fordításaimat, nemzetközi alternatív cikkeket, a közösségi médiából kitiltott anyagokat azonnal klikkelhető linkekkel, tartalomjegyzékkel, forrásokkal, videókkal együtt! 

Azokat is, amiket a közösségi médiában nem lehet közzétenni! 

DE A LEGFONTOSABB RÉSZ: 
124 OLDALAS MELLÉKLET AZ UKRÁN DRÁMÁHOZ VEZETŐ ÚTRÓL MEGÍRT ÖSSZES VILAGHELYZETE-CIKK 2014-től ELŐRE MEGÍRVA. 

Most valószínűleg pont ezek miatt törölte el teljesen a Google / Blogger a VilagHelyzete Blog 11 évének 880 cikkét!


A 600 oldal első 20 oldala - előzetesként
Amikor naponta folyamatosan készítem nektek ezeket az írásokat, cikkeket és fordításokat, sokszor fel sem tűnik, de így összegezve az előző hónapot, engem is mindig meglep ez a mennyiség.
❗ Ilyen tudomásom szerint Magyarországon még nem volt, hogy Alternatív Média több száz oldalas, sőt több, mint 400 - 500 oldalas havi folyóirattal jelentkezzen!

Ha szeretnéd, ezentúl elteheted és letöltheted magadnak a tudásanyagot, amit többé senki nem törölhet el. Még ha később az internet, a cenzúra likvidálná is azokat, így megőrizhető, archiválható, nyomtatható, visszaolvasható lesz.

Minden tudásanyag klikkelhető tartalomjegyzékkel napok szerint, linkekkel, forrásanyaggal, azonnal nézhető videókkal van kiegészítve. Valódi online, de akár letöltve vagy tőlem megkapva offline élmény és tudástár marad.


Elérhető hivatalosan 2022. Március 10-től, de támogatóknakpatronálóknak azonnal.

A VilagHelyzete könyvújságot természetesen - ahogy ígértem minden támogatónak elküldöm, aki támogatást küld, de Patreon-on is elérhető a mai naptól.

Gyakorlatilag aki ezentúl megvásárolja bármelyik korábbi, vagy a legfrissebb februári számot, az egyben a VilagHelyzete fennmaradását, a folytatást is támogatja....

Szóval, aki támogat, az megkapja, de aki megvásárolja, az egyben támogat is ezzel.

Kérhető online lapozható formában, ahogy PDF, Epub, Mobi formátumokban is és úgy is elküldöm.

 

👉 Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

A VilagHelyzete könyvújság 600 oldalas márciusi számát (és a korábbi számokat is) online lapozható, valamint letölthető PDF formátumban - a támogatás beérkezése után azonnal elküldöm neked email-ben (használható ebook, Mobi és EPub formátumban is).

Mit végeztem eddig és miért van szükség támogatásodra a fennmaradáshoz, illetve mit jelent ez mindenkinek? 

Amint láthatjátok, ezen dokumentum és a havonta megjelenő exkluzív kiadvány az előző hónapban általam közzétett, lefordított cikkeket, posztokat tartalmazza és mindig hatalmas, elképesztő terjedelmű, már - már könyv méretű.

Azzal, hogy megvásároljátok minden hónap elején, (természetesen csak amennyiben hasznosnak érzitek az információkat), azzal nem pusztán a tudásanyagot menthetitek el magatoknak örökre akár lapozható online újság, akár PDF vagy ebook-formájában…,

de a további tevékenységem, a VilagHelyzete fennmaradását is segíthetitek, illetve a következő havi események információinak és tudásanyagnak az elkészültét, majd a következő havi hasonló terjedelmű ’könyvújság’ létrejöttét is támogathatjátok.

Külön ennek a 600 oldalas könyvújságnak a megszerkesztésére most körülbelül 10 napon át napi 10-12 órát szántam - iszonyatosan sok munka volt a blog eltörlése miatt és után ezt a rengeteg előre megírt Ukrajnáról szóló cikket szerves egészbe önteni, ... természetesen a napi posztok, cikkek és fordítások elkészítésén felül - , de sikerült elkészítenem. Remélem ez tükröződni fog a minőségen és elégedettek lesztek, ha meglátjátok.

Korábbi kiadványok

Ha valamelyik szám még hiányozna és teljessé szeretnéd tenni az eddig megjelent kollekciót, a 2021. júniusi / júliusi / augusztusi szeptemberi / októberi / novemberi  / decemberi és 2022. januári és 2022. februári számok szintén elérhetőek 2490 Ft-os áron, csak jelezd, hogy mely kiadványokat kéred!


Előre is köszönöm eddigi és leendő olvasóknak és azoknak is, akik mostantól tartanak igényt a VilagHelyzete könyvújság következő számaira!

 VilagHelyzete.com és AlternativHirek.com  

Osszátok meg a legtöbb emberrel az információkat, cikkeket és híreket, hogy a valódi összefüggések minél több helyre juthassanak el és az igazságot ne lehessen kalitkába zárni! Mert... 

"Az igazság attól még igazság marad, hogy senki nem hiszi és nem tudja. A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindenki el is hiszi...és úgy tudja."

(SBG Buddha - VilagHelyzete)

Két lehetőség van - lásd lentebb!
Paypal egyszerű küldés vagy  Patreon patronálás

 A Világ helyzetével, aktuális témákkal és főleg olyan IGAZSÁGOKKAL foglalkozom, amiket nem feltétlenül mutat a főáramú média, viszont ismeretük nélkülözhetetlen, hogy megértsük a körülöttünk zajló folyamatokat, hiszen a valódi igazságért mindig a dolgok mögé kell nézni.

VilagHelyzete.com Igazságkutató Blogot a világban zajló események valódi összefüggéseinek feltárására és a világot irányító erők leleplezésére, egy eltitkolt és elhallgatott tudásanyag átadására hoztam létre 2011-ben. http://www.VilagHelyzete.com

 Hamar szükségessé vált viszont, hogy azt az űrt is be lehessen tölteni, hogy a valódi tényekről és tényezőkről, nagyon fontos zajló eseményekről beszámoló nemzetközi cikkeket magyarul is el lehessen olvasni, mivel sajnos sehol nem jelennek meg a globalista propagandával szembe menő, valóságot feltáró cikkek fordításai!

Így felvállaltam önkéntes és nonprofit alapon szabadidőmben az angol, francia, spanyol, olasz cikkek és az Eurázsiai Gazdasági szférával kapcsolatos RT News, Paul Craig Roberts, Udo Ulfkotte, Wikileaks, Julian Assange, Robert Perry, George Friedman...stb cikkek magyarra fordítását.

Ebből lett az Alternatív Hírek: http://www.AlternativHirek.com
Évek óta saját erőmből próbálok egyre jelentősebb médiafelületeket létrehozni és kreativitásomat próbálgatni, hogy sikerüljön új embereket is megszólítani.

Ha tetszenek az oldalak és videók, cikkek, hírek, tudósítások, fogadjátok szeretettel! Ajánljátok és osszátok meg másokkal is! Aztán talán egyszer az igazságkutatással sikerül TV-csatorna képében is jelen lennem.

Ha értékesnek tartod a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos igazságkutató tevékenységem, megköszönöm, ha tudnál és szeretnél támogatni benne! Köszönöm! 

 

Klikk ide:
https://www.paypal.me/VilagHelyzeteBlog

vagy

Egyszerű Bankkártyás támogatás - PayPal nélkül:

https://bit.ly/3p5M5bE


vagy Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:
Become a Patron!

https://patreon.com/VilagHelyzete


Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm! 
(SBG Buddha - VilagHelyzete)


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:

📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT