Globális káoszt és ellenállást szervez az ultra-liberális háttérhatalom sztárokat bevetve - Madonna már a Fehér Házat robbantaná fel - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Globális káoszt és ellenállást szervez az ultra-liberális háttérhatalom sztárokat bevetve - Madonna már a Fehér Házat robbantaná fel

Share This


Globális ellenállást és forradalmat indított az emberek szembeállítására és káosz kirobbantására a globalista-liberális Clinton-Soros háttérhatalmi kör!A helyzet sokkal veszélyesebb, mint elsőre tűnik, mert tudjuk, hogy bármire képesek és korlátlan eszközök állnak rendelkezésükre. Most egész Hollywood-ot és hírességeket, példaképeket vetnek be a harcban!
Ezeknek pedig óriási szuggesztív erejük van a tömegek elméjére..... (Madonna, Ashley Judd, Scarlett Johansson, America Ferrera, Michael Moore) 

A sztárok, csillagok feladata mindig is az volt, hogy az utat mutassák és tereljék az embereket abba az irányba, amit éppen elérni szándékoztak... Legyen szó a feminizmusról, a melegek, transzneműek elfogadásáról, vagy globális klímaváltozásról és politikai kampányokról.... 

Most újabb csúfos fordulatot készül venni a folyamat...."Nem a jó győzött ezen a választáson. 


De a végén a jó győz majd" - mondta Madonna


Majd eléggé elvetve a sulykot átment mainstream terroristába:"Sokat gondolkoztam azon, hogy felrobbantsam a Fehér Házat, de az nem oldana meg semmit" (Na ebben az egyben igaza van...)

Bár ahogy halljuk Ő ezt a szeretet-forradalmának nevezi...
És egyszerre a zsarnokság és sötétség elleni küzdelemnek.....

Madonna üzenete a szeretet jegyében:"FUCK YOU! FUCK YOU!"A kérdésem hozzátok: Készen álltok?Skandáljátok, hogy Igen, készen állunk! 


Igen dühös vagyok! Amiatt, ami a Fehér Házban történik....."
Tovább folyik az USA-ban a globalo-liberális hisztériakeltés...

Tényleg 'vicces' hallani, amikor a toleranciáról, elfogadásról és egyenjogúságról papoló oldal és maga az énekesnő a rendezvénnyel egyet nem értőket trágár szavakkal illeti. 

Persze a robbantással való fenyegetésnek is beillő rész az igazi!A Daily Mail szerint még nem biztos, hogy a titkosszolgálat vizsgálatot indít Madonna ellen, de erre igen nagy esély van.
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT